Nastavlja se suđenje za nasilje u porodici, Slađana Milošević poručila: Više nemam volje!

12.01.2021

09:23 >> 09:48

0

Umetnica je u Treći osnovni sud stigla pre devet časova, zbog procesa koji se vodi protiv njenog bivšeg partnera Igora S., koga je u martu prošle godine pri

Nastavlja se suđenje za nasilje u porodici, Slađana Milošević poručila: Više nemam volje!
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

U Trećem osnovnom sudu danas se nastavlja suđenje bivšem dečku Slađane Milošević, Igoru S. ,zbog nasilja u porodici.

Miloševićeva je stigla u sud nešto pre devet sati, sa svojim advokatom, a poručila je da očekuje da se danas sve završi i to u njenu korist. Slađana je došla u crevnoj bundi i plavim rukavicama dobro raspoložena, iako je priznala da joj sve oko tog nemilog događaja ne prija.

– Očekujem da se ovo konačno završi jer više nemam volje. Iscrpljena sam svim ovim događanjima koja su po meni potpuno nepotrebna. Očekujem srećan završetak – rekla je Miloševićeva za “Blic”.

Podsetimo, umetnica je u martu prošle godine prijavila svog tadašnjeg partnera da je bio nasilan, te je završila i na pregledu u Urgentnom centru. Ona je ranije za 24sedam rekla da nije spremna da oprosti nasilje bivšem partneru

ATAImages/ Antonio Ahel

– Za to sam da se traže privatna rešenja, da se i jednom i drugom pomogne da se stvari reše, ali nisam spremna konkretno da oprostim ovaj čin, jer je to bilo kršenje moralnih normi. Došlo je do nasilja i to ima svoju formu. Posledice imam, zdravstveni problemi su fizički – istakla je tada.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike