Goca i Raša već razmenjuju poklone: Praznična euforija u domu Tržan - Novaković! (FOTO)

28.12.2020

17:44 >> 17:03

0

Toliko se obradovala, da se odmah pohvalila čitavoj javnosti

Goca i Raša već razmenjuju poklone: Praznična euforija u domu Tržan - Novaković! (FOTO)
Copyright Goca Tržan i Raša Novaković ATAImages/Antonio Ahel

Goca Tržan i Raša Novaković jedan su od najskladnijih parova sa domaće scene. U braku su od 20. septembra 2015. godine, a od samog starta – postavljaju sami svoja pravila. To je, izgleda, na snazi i kada su novogodišnji pokloni u pitanju. Još ni 31. decembar nije ,,otkucao”, a oni su već krenuli sa iznenađenjima.

Pročitajte još:

Pevačica se, naime, pohvalila putem društvene mreže Instagram kako joj je dragi poklonio kućnog ljubimca – mačku, iako je alergičan na njih, kao i Gocina ćerka iz prvog braka sa Ivanom Marinković, Lena. Međutim, kako je objasnila, u pitanju je vrsta joja ne izaziva iritaciju kože, pa su tako na sigurnom.

– Toliko sam bila tužna što su Lena i Radomir alergični na dlaku domaće mačkice koju smo spasili i morali da udomimo, da je moj muž odlučio da mi novogodišnji poklon bude Koko, norveška šumska mačkica (inace hipoalergena). I ja sam sad smrtno zaljubljena – priznala je Goca u okviru svoje objave, predstavljajući novog člana porodice Tržan-Novaković svojoj publici.

Goca i Raša, inače, ne odustaju u svojoj nameri da osnuju porodicu.

Na vantelesnu oplodnju, pevačica je išla i u jeku pandemije i iako dosadašnji pokušaju nisu urodili plodom, ona hrabro nastavlja borbu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike