Podsetili je kakav je ona prijatelj bila: Seka mudrovala o iskrenom drugarstvu, fanovi je ismejali zbog sukoba sa Darom

13.01.2021

07:37 >> 00:56

0

Autor: N. Lisinac

Prijteljstvo između pevačica puklo je 2018. godine, kada se Dara naljutila na Aleksićevu jer je zakazala koncert nedelju dana pre nje u beogradskoj Areni

Podsetili je kakav je ona prijatelj bila: Seka mudrovala o iskrenom drugarstvu, fanovi je ismejali zbog sukoba sa Darom
Copyright ATAImages/ 24sedam

Pevačica Seka Aleksić veoma je aktivna na društvenim mrežama, a sada se zbog jednog statusa o iskrenom prijateljstvu našla na meti fanova koji su joj se podsmehnuli.

– Imati iskrenog, odanog prijatelja danas je luksuz mili moji – napisala je Seka na Tviteru, ali osim većine koja je pohvalila pevačicine mudre reči, bilo je i onih koji su se prisetili događaja od pre skoro tri godine, kada je zbog nekorektnog poteza prema Dari Bubamari s kojom se družila, kako je njena koleginica tvrdila, prijateljstvo prekinuto.

Tvit Seke Alesić Printscreen: Tviter/sekaaleksic

No, upravo zbog ovih reči jedan tviteraš je podsetio na taj događaj, te je ispod njene objave postavio gif njene bivše koleginice, Dare Bubamare, koja aplaudira i uz to napisao:

– Ironija na najjače.

Odgovor na Sekin tvit Printscreen: Tviter/sekalaeksic

Podsetimo, Seka i Dara su bile najbolje prijateljice godinama unazad. Međutim, Dara se 2018. naljutila na Aleksićevu, jer je zakazala koncert u beogradskoj Areni nedelju dana pre njenog.

– Kad jednom precrtam nekog, to je za sva vremena! Nikada se nećemo pomiriti! Izdala me je kao prijatelja i udarila na moju karijeru. To je bila zla namera, ali ima Boga, sve će da joj se vrati – rekla je Dara svojevremeno.

Pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike