Hurem pozirala sa ćerkicom koju je dobila pre nekoliko dana! Evo kakvo ime joj je dala

13.01.2021

13:55 >> 14:01

0

Popularna glumica je pre nekoliko dana na svet donela drugu devojčicu, a sada je oduševila pratioce novim fotografijama

Hurem pozirala sa ćerkicom koju je dobila pre nekoliko dana! Evo kakvo ime joj je dala
Copyright Profimedia

Lepa glumica Merjem Uzerli, koja se proslavila ulogom Hurem u popularnoj seriji „Sulejman Veličanstveni” nedavno se porodila i na svet donela ćerku. Hureme je pozirala u krevetu sa svojom ćerkom i pratiocima pokazala kako izgleda njena druga naslednica kojoj je dala ime Lili Koi.

Podsetimo, Hurem se porodila 8. januara, a glumica nije želela da krije kakvu lepoticu je rodila i nekoliko dana kasnije je rešila i da je predstavi celom svetu.

– Naša najdraža Lili Koi… Lara Jemima, tata i ja smo presrećni što možemo da ti poželelimo dobrodošlicu u našu porodicu. Osećamo se tako blagosloveno i srećno jer si nam stigla. Budi zaštićena zavek – napisala je Hurem na Instagramu.

Glumicu na Instagramu prati preko 6 miliona obožavalaca, a veliki broj njih joj je uputio najlepše čestitke.

Inače, Uzerli već ima ćerku Laru Jemimu koja ima šest godina, a koju je dobila u vezi sa 17 godina starijim Kanom Atesom, s kojim nije u kontaktu još od pre rođenja njene prve ćerke. Merijem trenutno živi u Berlinu s ćerkama, vratila se svom poslu – glumi, ali i pored toga započela novi biznis.

– Otvaram svoju prvu prodavnicu “NOSH NOSH” u Berlinu. Radi se o ukusnim i zdravim komadima. Ovo je tek početak predivnog putovanja. Prvi put u Berlinu, a onda, nadam se po celom svetu. Ja i moji prijatelji stvorili smo mesto na kojem želimo da se osećate kao kod kuće i uživate u kvalitetnim i ukusnim našim proizvodima – napisala je tada glumica na Instagramu.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike