Slavna australijska glumica je bila žrtva otmice u Africi: Stali su pored nas sa puškama...

14.01.2021

16:31

0

Autor: N. Lisinac

Komičarka kaže da se vrlo dobro snašla u kriznoj situaciji i da je zaštitila i ostale devojke koje su bile kidnapovane

Slavna australijska glumica je bila žrtva otmice u Africi: Stali su pored nas sa puškama...
Copyright Rebel Vilson Printscreen: Instagram/rebelwilson

Australijska glumica i komičarka Rebel Vilson, koja poslednjih nekoliko meseci privlači pažnju neverovatnom transformacijom izgleda, otkrila je za strane medije da je bila žrtva oružane otmice u Africi.

Naime, glumicu i još nekoliko žena otela je nepoznata grupa muškaraca u Mozambiku, a ona je sada prvi put progovorila o vrlo stresnoj situaciji.

– Jednom sam bila oteta u Africi. Bilo je to u ruralnom delu Mozambika. Nekoliko žena i ja smo se vozile na kamionu kada su do nas došli ljudi s drugim kamionom koji je bio pun oružja. Stali su pored nas s velikim puškama i naredili nam da odmah siđemo sa svog vozila – započela je Rebel.

Printscreen Instagram

– Odveli su nas u kuću oko koje ničeg nije bilo kilometrima. Shvatila sam da se dobro snalazim u kriznim situacijama. Ponašala sam se poput vođe tima. Kad su nas ostavili same, rekla sam drugim devojkama da se uhvatimo za ruke jer sam se bojala da bi tokom noći mogli da uzmu jednu od devojaka i da urade sa nama ko zna šta – dodala je hrabra glumica.

Pročitajte još

Niko nije bio povređen, a devojke su pustili odmah sledećeg jutra. Glumica smatra da su njihov kamion koristili kako bi prebacili ilegalne supstance preko granice.

-Muškarci su sutradan došli i rekli: “Vaš kamion je sada spreman. Možete da idete”. Nismo postavljale nikakva pitanja – rekla je Rebel i rekla da su nakon toga sele u kamion i napustile lokaciju, pa je dodala da je to bila jedna od najstresnijih situacija u njenom životu, ali je srećna što su preživele.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti