Ivana Selakov o teškoj situaciji tokom korone: Moj suprug i ja smo u istom sosu!

15.01.2021

09:30 >> 09:34

0

Pevačica je rekla da je u poslednjih deset meseci imala svega dva nastupa, te da je to mnogo uticalo na njihovu porodicu

Ivana Selakov o teškoj situaciji tokom korone: Moj suprug i ja smo u istom sosu!
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Ivana Selakov dugo se nije pojavljivala u javnosti, a kako nema nastupe zbog koronavirusa, svakako joj prija što užva sa svojom ćerkom Krunom.

Ona je ispričala kako je vodila život tokom prošle godine, jer je imala svega dva nastupa, kao i to kako je ta situacija uticala na njenu porodicu.

– Da, od početka marta, do sada sam imala dva nastupa. Naravno da je uticalo mnogo, samim tim što smo i Peđa i ja iz iste branše, pa smo se našli u istom sosu. Svi smo se pridržavali, svi smo pazili, ja sam baš ispoštovala mere i samim tim smo uspeli da se sačuvamo. Mi nismo imali koronu – istakla je Ivana, koja se odlučila za onlajn nastupe.

– Sinoć smo organizovali kod nas u stanu, jednu lajv svirku i to je trebalo da bude potpuno spontano. Bilo nas je petoro, pozvali smo dva sjajna momka iz benda i moj prijatelj Milan, koji je isto pevač, došao je da peva. To je trebalo da traje dva sata, ali mi smo se zapevali do šest ujutru. Izvinjavam se komšijama i baš se vidi koliko nam je to nedostajlo – kaže Selakov kroz osmeh, a onda otkrila da i njena mezimica sve više pevuši i uživa u muzici sa roditeljima.

– Sad zna da je to mama, ali možda joj nije sad najjasnije kako je mama sad uživo tu i tamo na ekranu. Ono što me novo raduje je što obožava muziku, stvarno uživa u muzici. Ne pevam joj, više ona voli da peva – rekla je pevačica za “Premijeru”.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike