Džesika Alba: Ćerka mi se prenerazila kad je shvatila koliko sam popularna!

16.01.2021

06:31 >> 00:27

0

Ona je gotovo krila karijeru od svojih nasledica dok nije došao pravi trenutak...

Džesika Alba: Ćerka mi se prenerazila kad je shvatila koliko sam popularna!
Copyright Džesika Alba Profimedia

Džesika Alba je kao gošća Elen Dedženeres progovorila o tome kako je ćerke Hejven i Honor „uvela u svoju slavu”. Naime, ona je od njih gotovo krila čime se bavila, dok „za to nije došao trenutak”, a Honor se posebno prenerazila kada je shvatila da se „mama pored filmova i fotografiše za novine”.

Devojčice, koje imaju devet i dvanaest godina, nimalo nisu impresionirane time što je Džesika jedna od najpoznatijih glumica.

Džesika Alba, Profimedia

– Njima je to čudno i stalno mi ponavljaju „naježila sam se zbog toga i toga što si uradila”. Rekle su mi da treba da koristim haštag „cringey mom”. Opasne su! Jedno vreme stvarno nisu imale pojma čime se tačno bavim. One me, normalno, znaju u nekom potpuno drugačijem svetlu. Sećam se, Honor je tada bila prvi razred, kada je saznala… Prenerazila se! Rekla mi je: „Zašto ti to meni nisi rekla?!”, kada je shvatila da će mi nekad možda videti lik u nekoj radnji. Jedan njen školski prijatelj doneo je bio i neke novine u školu i gotovo da je isto odreagovala. „Šta se dešava? Šta ćeš u novinama?” pitala je. Kada sam joj objasnila da će i to da se dešava… Kao da sam je izdala, takva je bila situacija – ispričala je Džesika, koja inače ima i sina, trogodišnjeg Hejza.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike