Neobično školovanje Harisa Džinovića! Bežao s časova, imao 250 neopravdanih, izbacivali ga: Ono što sam ja radio, to je bio kraj sveta!

18.01.2021

15:10

0

Kada bi mogao da vrati vreme, kaže, sigurno bi bio mnogo bolji đak...

Neobično školovanje Harisa Džinovića! Bežao s časova, imao 250 neopravdanih, izbacivali ga: Ono što sam ja radio, to je bio kraj sveta!
Copyright Haris Džinović ATAImages/Anotnio Ahel

Pevač Haris Džinović gostujući u „Šta sam tebi i ko sam sebi” progovorio je o svom odrastanju i školovanju, pa otkrio kako su ga čak dva puta izbacivali iz gimnazije. Ipak, uspevao da nastavi školovanje jer su mu roditelji radili u Izvršnom veću, „pa su mogli preko veze da ga vrate”.

– Ono što sam ja radio to je bio kraj sveta. Bežao sam sa časova, pa su me dva puta izbacili iz gimnazije. Igrao sam fudbal, išao na treninge, dobio 250 neopravdanih, pa išao u večernju školu. Za godinu dana završio sam dva razreda, pa se opet upisao. Roditelji su mi radili u Izvršnom veću pa su mogli preko veze da me vrate u školu – priznao je pevač.

– Voleo sam da budem i fudbaler i pevač i svirač i skijaš i gimnastičar. Bavio se i lovom i ribolovom – izjavio je Haris, a zatim objasnio koliko ga je to koštalo u životu.

– Moraš da napraviš jedno usperenje i da se držiš toga. Zato je i meni muzika došla kao a-ha-ha, hi-hi. Da sam bio orijentisan samo na muziku, možda bih upisao muzičku školu, pa akademiju. Ovako sam neobrazovan i samouk, kada je reč o muzici – zaključio je Haris Džinović.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike