Dragana Mirković proslavlja 53. rođendan! Za Luče iz Kasidola čestitke stižu sa svih strana

18.01.2021

16:20 >> 17:09

0

Naša pevačica nije krila sreću i oduševljenje zbog divnih reči i poruka koje je dobila od prijatelja, kolega i brojnih pratilaca

Dragana Mirković proslavlja 53. rođendan! Za Luče iz Kasidola čestitke stižu sa svih strana
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Dragana Mirković ili kako je još mnogi zovu Luče iz Kasidola danas proslavlja svoj 53. rođendan. Iako je već ušla u šestu deceniju života, Dragani godine ne mogu ništa, a neretko dobija komentare da izgleda bolje nego ikada.

Slobodno se može reći da su danas društvene mreže usijane i da čestitke i najlepše porukeza Draganu pristižu sa svih strana. O tome svedoče i brojne objave prijatelja, kolega, fanova, koje je pevačica objavila na Instagramu, a koji su joj poželeli zdravlja, sreće i radosti, zbog čega joj je sigurno puno srce.

ATAImages/ M. M.

Karijera naše folk zvezde traje skoro četiri decenije, a kada je izdala prvi album već se znalo da će biti veliko ime naše estrade. Po mišljenju mnogih, Dragana je kraljica srpske estrade, a najugledniji američki časopis „Bilbord” je objavio tekst u kojem je pevačica nazvana „srpskom Madonom ili Lejdi Gagom.

Dragana je odrasla uz muziku dede Dragutina u Kasidolu, a prve pesme koje je naučila da peva su zapravo bile izvorne pesme, a od roditelja je nasledila skromnost, poštenje i marljivost.

Printscreen Instagram/dragana_mirkovic

Pročitajte još

Po svom nadimku, Luče iz Kasidola, Dragana je dala naziv albumu iz 2006. godine nazvavši ga „Luče moje”. Vlasnica je televizije „DM Sat” sa sedištem u Požarevcu. Dragana se zaljubila u biznismena iz Beča, Tonija Bijelića, za koga se udala i sa njim ima dvoje dece, sina Marka i ćerku Manuelu.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike