Draganu Mirković suprug iznenadio poklonom za rođendan! Ona ima samo jednu želju! (FOTO)

19.01.2021

22:56 >> 12:42

0

Pevačica je u svom domu napravila slavlje, a brojne kolege, prijatelji i fanovi su joj putem društvenih mreža uputili najlepše čestitke

Draganu Mirković suprug iznenadio poklonom za rođendan! Ona ima samo jednu želju! (FOTO)
Copyright Printscreen Instagram/dragana_mirkovic

Pevačica Dragana Mirković proslavlja svoj 53. rođendan. Putem društvenih mreža za Luče iz Kasidola su stigle brojne čestitke na koje je Dragana sigurno ponosna. Osim lepih želja, tu su i pokloni, a za Draganu je najdraži baš onaj koji je dobila od supruga Tonija Bijelića.

Naime,Bijelić je svojoj supruzi poklonio rođendansku tortu tirkizno plave detalje sa zlatnim detaljima, a posebno se ističu njeni inicijali koji se nalaze na vrhu torte. Toni je iskoristio priliku i svojoj supruzi je putem Instagrama čestitao rođendan.

Printscreen Instagram/dragana_mirkovic

Dragana je svoj Instagram nalog osvežila novim rođendanskim fotografijama, u kraljevsko plavoj haljini i balonima u ruci, a potom i poželela želju.

– Danas je moj rođendan i imam pravo da poželim želju. Želim da nam se vrate naši životi, da deca ponovo imaju detinjstvo bez maski, a da se ljudi grle i ljube, želim… Želim da opet živimo – napisala je pevačica na Instagramu.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike