Snima se film o životu Ace Lukasa! Čeka nas priča o borbi sa kockom, drogom, ženama...

20.01.2021

11:11 >> 12:29

0

Glavna ženska uloga ponuđena je njegovoj bivšoj supruzi Sonji Vuksanović

Snima se film o životu Ace Lukasa! Čeka nas priča o borbi sa kockom, drogom, ženama...
Aca Lukas ATAImages/AntonioAhel

Život Ace Lukasa krajem ove godine mogao bi da se nađe na platnu.

– Lukasov život je toliko zanimljiv, neobičan i buran, da je veoma teško smestiti ga u dva-tri sata, pa je planirano da u film stanu samo najzanimljiviji segmenti njegovog lika i dela, dok će u seriji biti prikazano njegovo odrastanje, put kojim je išao, bavljenje rokenrolom u grupi „Viktorija“, nastupi na splavovima devedesetih godina – ispričao je izvor za “Alo”. Plan je da Lukas u filmu bude predstvaljen baš onakav kakav i jeste.

ATAImages/ Antonio Ahel

– Verno će biti prikazana i njegova borba sa porocima, sa kockom, drogom, ženama… Ukratko, film i serija o Lukasu će biti upravo ono što Lukas zaista jeste i u privatnom životu. Osim dobrog scenarija, veoma je važno i pitanje ko će igrati Lukasa jer je to veoma veliki glumački izazov. Za sada se spominje ime Vladimira Kovačevića, koji ga odlično imitira i skida sve njegove pokrete i mimiku – dodao je izvor.

Mirković je otkrio da čeka odgovor od Sonje, za ulogu koja joj je ponuđena.

pročitajte još

– Ukoliko Sonja ne prihvati moju ponudu i „Hype“ produkcije, onda ćemo uraditi kasting za njen lik, a što se tiče lika Ace Lukasa, zanimljiv mi je mladi glumac Vladimir Kovačević. On bi mogao da verno odglumi Lukasa, samo ako Aca tako odluči. Što se tiče samog projekta, krenuo je da se radi. Vanju Bulića smo angažovali da napiše roman koji ćemo ekranizovati kroz seriju i film o životu Ace Lukasa – objasnio je Mirković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi