Ceca otišla kod dečka na slavu! Sjajna prilika da upozna Bogdanovog oca

20.01.2021

20:31 >> 22:47

0

Autor: D. Božović

Pevačica se već dva meseca zabavlja sa Bogdanom Srejovićem, a danas je Ražnatovićeva posetila njegov rodni kraj i porodicu

Ceca otišla kod dečka na slavu! Sjajna prilika da upozna Bogdanovog oca
Copyright ATAImages

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je rešila danas da poseti Kragujevac, rodno mesto njenog izabranika Bogdana Srejovića, a povod je krsna slava Sveti Jovan Krstitelj koju slavi porodica njenog dečka, piše Blic.

Ceca je u emotivnoj vezi sa Bogdanom već dva meseca, a ovo je odlična prilika da pevačica upozna Bogdanovog oca, Miloša Srejovića, poznatog sportistu.

Printscreen Instagram/cecaraznatovic

Posetimo, nakon što je odjeknula vest da su Ceca i Bogdan zajedno, Srejovićev otac je istakao da je primetio kako je njegov sin veoma srećan, ali u detalje o njihovoj vezi nije ulazio.

– Nezahvalno je to komentarisati. Oni su punoletni, zreli ljudi, koji znaju da brinu o sebi. Koliko sam mogao da primetim, srećni su i zadovoljni. To je obostrana priča i ne bih se dalje mešao u to. Moram reći da Bogdana nisam skoro čuo i video tako srećnog i zadovoljnog, pa pretpostavljam da je sve u savršenom redu – rekao je Bogdanov otac, Miloš Srejović ranije za medije.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike