Vladan Savić priznao zašto ne prati svoju izabranicu na Instagramu, pa je nazvao „bivšom verenicom”

21.01.2021 | 22:08 >> 08:23

Autor: D. Božović

Naš pevač je već dugi niz godina u srećnoj ljubavnoj vezi sa Jovanom Jocić, ali nikada se nisu pratili na društvenim mrežama

Copyright Printscreen Youtube/Novo Jutro

Frontmen „Magla benda” Vladan Savić je svoju dugogodišnju devojku Jovanu Jocić verio pre nešto više od šest meseci , dobili su ćerku i uživaju u skladnoj vezi. Ono što je interesantno jeste da se pevač i njegova verenica ne prate na društvenoj mreži Instagram, a sada je otkrio i zbog čega.

– Ne pratimo se, nikad se nismo ni pratili. Ne znam šta bih odgovorio. Ima tu raznih situacija od ranije. Jednostavno tamo se ne pratimo, ali zapratićemo se. Ako se ne pratimo, to znači kao da nismo zajedno pošto se svi vode socijalnim mrežama. Kao da je važno. Što bih pratio svoju ženu? Po ceo dan sam s njom – rekao je Vladan.

Pevač se potom našalio da mu je Jovana bivša verenica, budući da je prošlo više od šest meseci otkako joj je stavio verenički prsten na ruku.

– Mislim bivšu verenicu, veridba traje šest meseci. Sad mi je devojka sa kojom imam ćerku Anđeliju. Tako da nije sve socijalna mreža – reklao je Vladan za „IDJ”.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam