Snežana Đurišić ima vanvremenske hitove, a malo ko zna da je bila prvakinja Jugoslavije u ovom sportu!

21.01.2021

06:40 >> 00:00

0

Autor: D. Božović

Pevačica se, osim uspešnom muzičkom karijerom, može pohvaliti i da je bila odlična sportistkinja. Kao mlađa je išla i na brojna takmičenja

Snežana Đurišić ima vanvremenske hitove, a malo ko zna da je bila prvakinja Jugoslavije u ovom sportu!
Copyright Snežana Đurišić ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Snežana Đurišić se, osim bogatom muzičkom, može pohvaliti i uspešnom sportskom karijerom. Malo ko zna da je pevačica u mladosti bila odlična sportistkinja i prvakinja Jugoslavije u jednom borilačkom sportu.

Snežana Đurišić ATAImages/M. M.

Kada neko spomene ime Snežane Đurišić, to je odmah asocijacija na dobru pesmu, ali, to nije sve – pevačica se nekada uspešno bavila i sportom.

– Bila sam džudista baš intenzivno. Ali samo se pored toga, bavila i košarkom i plivanjem. Trenirala sam plivanje u Crvenoj zvezdi. Otac je mene i sestru uvek upućivao na sport. Sestra se opredelila za folkor, ja sam to počela u Kraljevu, ali sam posle prešla na sport – rekla je Snežana Đurišić za ,,Grand News” i dodala da je dobijala brojne nagrade.

– Džudo sam nastavila da treniram i u Beogradu. Bila sam prvak u Beogradu u svojoj kategoriji, pa prvak u Srbiji, pa u Jugoslaviji – ispričala je pevačica.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike