Ana Mihajlovski uznemirena zbog snimka iz vrtića: Nesrećna sam i uplašena!

21.01.2021

10:01

0

Voditeljka je najpre emotivno preživela slučaj Milene Radulović, koja je prijavila Miku Aleksića za silovanje, a sada se šokirala novim vidom zlostavljanja

Ana Mihajlovski uznemirena zbog snimka iz vrtića: Nesrećna sam i uplašena!
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ana Mihajloviski ovih dana, reklo bi se prema njenim objavama na Instagramu, preživljava emotivno dešavanja u Srbiji. Voditeljka je sama priznala da je slučaj Milene Radulović, ali i nedavni skandal nasilja nad decom u jednom beogradskom vrtiću, čine duboko nesrećnom.

Ana danima pruža podršku glumici koja je optužila profesora Miroslava Miku Aleksića za silovanje, kao i mnogim drugim devojkama koje su se javile policiji zbog zlostavljanja, te je uzdrmao i način na koji se Aleksić ophodio “pedagoški” prema svojim učenicima. Kao majka troje dece, poslednji skandal u jednom vrtiću, kada su deca navodno zlostavljana, voditeljku je potpuno slomio. Ona je poručila da je uplašena i tužna, pa upozorila pratioce na snimak horora iz predškolske ustanove, koji kruži društvenim mrežama.

– Znam da je mnogo vas ovaj nalog zapratilo kako bi videlo možda neke slike sa nekih snimanja, veseli život neke voditeljke, stil koji ona voli ili sve tome slično. Meni je žao, ali ja to ne mogu da vam pružim. Svaki snimak poput ovog koji ćete videti, mene čini duboko nesrećnom, uplašenom i tužnom. Znam da ljudi govore “vodi svoj život”, ali ja izgleda nisam taj čovek i iz nekog razloga ja ne mogu mirno da spavam dokle god bilo koji oblik zlostavljanja postoji u našoj zemlji – napisala je Ana, a zatim dodala da je sve to čini duboko uznemirenom.

Instagram printscreen

pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike