Skroz se promenio nakon raskida sa Anom: Ben Aflek na novim fotografijama ne deluje dobro (FOTO)

22.01.2021

12:25

0

Glumca su uslikali paparaci, a kako je pustio kosu i bradu, ali i drastično smršao, svetska javnost bruji da pati za Bondovom devojkom

Skroz se promenio nakon raskida sa Anom: Ben Aflek na novim fotografijama ne deluje dobro (FOTO)
Copyright Profimedia

Ben Aflek i Ana de Armas nedavno su raskinuli jednogodišnju vezu, a u javnosti se odmah razvila polemika zbog sadašnjeg izgleda holivudskog glumca.

Profimedia

Američka javnost, ali i Benovi fanovi sve češće komentarišu da je glumac mnogo bolje izgledao dok je bio u vezi sa lepom Kubankom, koja ga je ostavila, te se navodi kako je Aflek propao.

Profimedia

Ukoliko se uporede fotografije dok su bili u vezi, sa ovim sadašnjim kada su ga uslikali paparaci, vidi se da je Ben vidno smršao, ali i pomalo zapustio izgled. I dok je ranije važio za najprivlačnijeg glumca u Holivudu, javnost se pita šta mu se desilo: zašto su mu upali obrazi, zašto ide sa zapuštenom bradom, zbog čega mu je kosa neuredna… Dok je bio u vezi Anom, Ben je izgledao vedrije i svežije, što sada po najnovijim fotografijama nije slučaj.

– Ben više nije s Anom. Ona je raskinula njihovu vezu, koja je ionako bila komplikovana. Ana ne želi da bude u Los Anđelesu, gde Ben živi zbog svoje dece – rekli su Anini prijatelji i dodali da su paru životi potpuno drugačiji.

pročitajte još

– Imali su brojne razgovore o svojoj budućnosti i zajedno su odlučili da raskinu – dodao je izvor.

Ben i Ana su u decembru otkrili da su počeli da žive zajedno, pa se i činilo da njihova veza ide u ozbiljnom smeru. Ipak, ispostavilo se da nije tako, iako su praznike proveli porodično.

Par je pre nekoliko meseci snimao novi zajednički film, a kada su učvrstili vezu, odmah se pisalo i da su se verili, jer je lepa Kubanka nosila prsten.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike