Mina Kostić odsečena od sveta: Isključili su mi telefon!

22.01.2021

19:00 >> 18:52

0

Autor: D. Božović

Pevačica je priznala da gotovo ni sa kim nije u kontaktu jer nije platila račun, zbog čega su joj isključili telefon

Mina Kostić odsečena od sveta: Isključili su mi telefon!
Copyright Foto: Printscreen Youtube

Naši pevači već više od 10 meseci nemaju nastupe zbog pandemije koronavirusa, što im je glavni priliv novca, a u ovoj nezavidnoj situaciji našla se i pevačica Mina Kostić.

Kao što je već poznato, država je estradnim umetnicima koji nemaju dodatna primanja uplatila 90.000 dinara kako bi im olakšala situaciju u kojoj su se našli, a na listi je bila i pevačica Mina, koja se u jednom od intervjua požalila da je zapala u finansijsku krizu i da su troškovi konstantni, a priliva nema.

– Kada ne radim i nemam primanja, a moram da plaćam račune, ne mogu da se ne brinem. Samo mi je infostan 7.000 dinara. Ja nemam odakle da plaćam račune. Ovo mi se prvi put dešava u životu, bre, da ostanem bez para. Ja jesam kao samostalni umetnik dobila od države pomoć za tri meseca, ali, ljudi, pa šta je to 90.000 dinara – izjavila je pevačica u intervjuu za Star.

Foto: ATAImages/ M. M.

Ekipa portala 24sedam ju je pozvala kako bi se raspitali o aktuelnim dešavanjima na javnoj sceni, a ona nam je tom prilikom otkrila kako ni o čemu nije informisana i da se ni sa kim ne čuje jer su joj isključili telefon.

Kako je već rekla u intervjuu da joj se prvi put desilo da ostane bez novca, čini se da ju je to dovelo i do neplaćanja računa i isključenja telefona.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike