Ana Kokić i Nikola Rađen pokazali da odlično funkcionišu: Udružili snage, pa napravili slavlje povodom rođendana njihovih mezimica! (FOTO)

23.01.2021

07:28 >> 00:31

0

Autor: D. Božović

Bivši par se razišao pre dve godine, a njihove naslednice su razlog zbog kojeg se često okupljaju

Ana Kokić i Nikola Rađen pokazali da odlično funkcionišu: Udružili snage, pa napravili slavlje povodom rođendana njihovih mezimica! (FOTO)
Copyright Ana Kokić ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Ana Kokić i bivši vaterpolista srpske reprezentacije Nikola Rađen bili su 10 godina u braku u kojem su dobili dve ćerke Ninu i Teu. Nakon čitave decenije zajedničkog života, par je rešio da se raziđe. Oboje su javno obelodanili da se rastaju, a zakonski je brak okončan 2019. godine.

Bez obzira na to što su se razišli, Ana i Rađen su i dalje u kontaktu zbog naslednica, a sada je bivši par rešio da priredi iznenađenje za Ninu i Teou povodom rođendana.

Printscreen Instagram/nikola_radjen

Naime, Rađan je na društvenoj mreži Instagram postavio snimak sa bivšom suprugom na kojem se može videti kako njih dvoje uživaju sa ćerkama. Ana i Nikola su odlučili da zajedničkim snagama iznenade Teu i Ninu za njihove rođendane, što je sigurono oduševilo sve njihove pratioce.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike