Prijanka je s Nikom tada prvi put izašla na dejt: Njegovo ponašanje ostavilo ju je bez reči!

23.01.2021

09:21 >> 09:06

0

Prisećajući se kako joj se suprug svojevremeno udvarao, otkrila je koliko ju je očarao njegov pristup, pre svega, jer se tako nečemu uopšte nije nadala

Prijanka je s Nikom tada prvi put izašla na dejt: Njegovo ponašanje ostavilo ju je bez reči!
Copyright Prijanka Čopra i Nik Džonas Profimedia

Prijanka Čopra nedavno je istakla za strane medije da joj je karantin sa suprugom Nikom Džonasom bio kao odmor, jer zbog poslovnih obaveza inače ne provode previše vremena zajedno. Poslednjih meseci, iznova su pokrenuli temu porodice i dece.

Prijanka Čopra i Nik Džonas Profimedia

Kako je trenutno u Londonu zbog jednog snimanja, lepotica se prisetila i kako je uopšte njihova ljubavna priča počela, te koliko je bila zatečena njegovim pristupom.

– Šokiralo me je to, ali i kupilo. Ta smelost, samouverenost, pa i drskost. Inače sam neko ko sve voli da drži pod kontrolom, ali s njim se osećam sigurno i mirna sam – pričala je ona za „People”, napominjući da su se njih dvoje upoznali godinu dana pre oskarovskog afterpartija 2017. godine.

Par se venčao početkom decembra 2018, obavivši tradicionalnu hunduističku, ali i hrišćansku ceremoniju. Sudbonosno „da” jedno drugom su izgovorili u „Umaid Bavanu” u Džodpuru.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike