Lari King je pre samo nekoliko meseci doživeo strašnu porodičnu tragediju: Sahranio sina i ćerku

24.01.2021

20:35 >> 16:41

0

Autor: N. Lisinac

Sin je preminuo iznenada od srčanog udara, a ćerka posle duge i teške borbe sa opakom bolešću

Lari King je pre samo nekoliko meseci doživeo strašnu porodičnu tragediju: Sahranio sina i ćerku
Copyright Profimedia

Čuveni voditelj Leri King preminuo je jutros u 87. godini od posledica koronavirusa. Pre nekoliko meseci Leri je doživeo veliku porodičnu tragediju kada su mu u razmaku od tri nedelje preminuli i sin i ćerka.

Naime, Larijev sin Endi iznenada je preminuo 28. jula 2020. godine u 65. godini od srčanog udara. Ožalošćeni otac nije stigao da se oporavi od tog udarca kada je ove srede preminula i njegova ćerka Čaia (52) izgubivši bitku sa rakom pluća.

On se nedavno na svom Fejsbuku oglasio povodom ove nesreće:

– Sa tugom i slomljenim očevim srcem potvrđujem nedavni gubitak svoje dece, Endija Kinga i Čaje King. Oboje su bili dobre i ljubazne duše i beskrajno će mi nedostajati. Izgubiti njih je toliko pogrešno. Nijedan roditelj ne bi trebalo da pokopa svoje dete. Moja porodica i ja zahvalni smo vam na dobrim željama i rečima utehe i podrške. U ovom momentu potrebno nam je malo vremena i privatnosti da se oporavimo. Hvala vam što to poštujete – napisao je tada jedan od najpoznatijih američkih voditelja na Fejsbuku.

Pročitajte još

Podsetimo, čuveni novinar je početkom januara hospitalizovan pošto je test pokazao da je pozitivan na koronavirus. On je prebačen u bolnicu nakon što je jedan od gostiju njegove emisije hospitalizovan u Los Anđelesu. King je pripadao rizičnoj grupi pacijenata zbog godina i lošeg zdravlja. Imao je brojne zdravstvene probleme, uključujući srčani udar, rak prostate i pluća, i dijabetes tipa dva.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike