Muž me je varao dok sam išla na vantelesnu oplodnju! Simonida Milojković: Razvod sam skupo platila

24.01.2021

14:22 >> 23:05

0

Spisateljica je ispričala koliko ju je to povredilo na ljudskom nivou, te istakla da joj je to bilo najbolnije ljubavno iskustvo u životu

Muž me je varao dok sam išla na vantelesnu oplodnju! Simonida Milojković: Razvod sam skupo platila
Copyright Simonida Milojković ATAImages/M M.

Spisateljica Simonida Milojković pred kamerama emisije „Magazin In” otkrila je da je razvod najskuplje platila, a zatim i ostavila sve bez reči objasnivši zašto.

Pročitajte još:

Naime, dok je ona išla na drugu vantelesnu oplodnju, jer je želela porodicu sa svojim suprugom, on je bio u paralelnoj vezi i sve vreme ju je varao. To je za nju, kaže, bilo najbolnije ljubavno iskustvo koje je ikada doživela.

– Najskuplje sam platila razvod. Ja sam se razvela tokom druge vantelesne oplodnje, kada smo suprug i ja pokušavali da dobijemo dete, a on je sve vreme mene varao i imao paralelnu vezu i to je najbolnije ljubavno iskustvo u mom životu. To više nije muško-ženski odnos, to je ljudsko-ljudski odnos, to te povredi kao čoveka. Pa, što mi, čoveče, nisi rekao, da ne idem tamo, da se mučim, te vantelesne oplodnje nisu baš najprijatnija stvar kroz koju žena može da prođe?! Jedino me je to malo osakatilo… Kažu „Što te ne ubije, to te ojača”. Nije… Što te ne ubije, to te osakati, barem u mom slučaju – rekla je ona, pa dodala:

– Uvek sam živela ono što iz mene proizilazi. Ako volim, volim, ako ne, pakujem kofere i idem – zaključila je Simonida.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike