Kris je nizao uloge, gradio blistavu karijeru, a kada je umro - to niko nije znao! Istina o smrti zaboravljenog brata Šona Pena

24.01.2021

18:55 >> 19:54

0

Veruje se da je najveći problem bila gojaznost. Preminuo je u 40. godini

Kris je nizao uloge, gradio blistavu karijeru, a kada je umro - to niko nije znao! Istina o smrti zaboravljenog brata Šona Pena
Copyright Kris i Šon Pen Profimedia

Kristofer Šenon „Kris” Pen, brat poznatog Šona Pena, nizao je svojevremeno male, ali upečatljive uloge u ostvarenjima poput „Ulični psi”, „Futluz”, gradio polako ali sigurno blistavu glumačku karijerju, pa i „pozajmljivao je” glas igrici „GTA: San Andreas”.

Kris Pen Profimedia

Preminuo je na današnji dan, 24. januara, pre 15 godina, a kada se to dogodilo, čak ni mediji nisu ispratili.

Pena su pronašli mrtvog u 40. godini u stanu u Santa Moniki, a zvanični nalazi pokazivali su da je „izvesno srčano oboljenje” bilo glavni uzrok. U krvi mu je, takođe, pronađeno dosta valijuma, morfijuma, marihuane i kodeina, pa su tako pojedinci, kada se saznalo za njegovu smrt, verovali da je umro jer se predozirao. Posle raznih glasina, njegov brat Šon je, gostujući kod Larija Kinga naglasio da je „Kris najverovatnije umro jer je bio gojazan, a to je i te kako uticalo na rad njegovog srca, kao i celokupno zdravlje”.

S druge strane, on nije jedina poznata ličnost čija je smrt prošla gotovo neopaženo.

Ričard Grifits Profimedia

„Zli očuh Harija Potera, Vernon Darsli”, odnosno glumac Ričard Grifits, nakon što je i te kako izgradio ime u svetu glume, preminuo je u 65. u bolnici, pošto je bio podvrgnut operaciji srca. Javnost takođe nije brzo saznala za ovaj veliki gubitak, nastao usled komplikacija.

Taj Treng, žuti „Moćni rendžer” otišla je jednako „mirno”, sa 27 godina. Poginula je u Bejkersfildu 2001. u saobraćajnoj nesreći, posle svega tri godine u industriji. Pored „Rendžera”, imala je još svega dve uloge.

Moćni rendžeri Profimedia

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike