Reakcija Viki Miljković o kojoj se priča! Nije imala pojma šta joj je iza leđa: Marija Šerifović prasnula u smeh! (FOTO, VIDEO)

25.01.2021

17:35 >> 18:03

0

Žiri Zvezda Granda dobro se zabavio sa gostom iznenađenja...

Reakcija Viki Miljković o kojoj se priča! Nije imala pojma šta joj je iza leđa: Marija Šerifović prasnula u smeh! (FOTO, VIDEO)
Copyright Viki Miljković Printscreen ,,Zvezde Granda"

Voditeljka Sanja Kužet, usred najnovije emisije „Zvezde Granda”, žiriju je u jednom trenutku odnela u rukama malog psa, koji ih je sve raznežio. Posebno Mariju Šerifović, koja je sa ljubimcem brzo pronašla zajednički jezik, a što se tiče Viki Miljković – i oformila „paklenu ekipu”!

Naime, za vreme izlaganja njenog kolege Bosanca, Marija je rešila da prošeta psa, a zatim i prepadne Viki. Kretala se tiho, pa pevačica nije ni registrovala šta joj se dešava iza leđa. Kada ju je spazila, šaljivo joj je rekla:

– Marš… Marš tamo! – i pomerila se u stranu, što je Šerifovićevu i te kako nasmejalo.

– Malo smeha i humora svakako prija ovih dana – poručila je kasnije pevačica, pošto je objavila taj deo emisije na svom Instagramu.

Njena reakcija mnoge je nasmejala, pa i izazvala pravu lavinu komentara, između ostalog – „pa to nije krokodil, šta se trzaš”, „kraljice ste”, „Viki, ne boj se”, „dva metra razmak”…

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike