Jelena Karleuša o svojim iskustvima i zlostavljanju nad Milenom Radulović: Doživela sam to milion puta! (VIDEO)

26.01.2021

20:20 >> 10:28

0

Pop diva je, između ostalog, ispričala šta je poklonila suprugu za rođendan i otkrila kakvu saradnju joj je predložila jedna svetska hip-hop umetnica

Jelena Karleuša o svojim iskustvima i zlostavljanju nad Milenom Radulović: Doživela sam to milion puta! (VIDEO)
Jelena Karleuša Foto: ATAimages/Antonio Ahel

Pevačica Jelena Karleuša važi za veoma ekscentričnu ličnost sa jasnim stavom i ženu koja je uvek “bez dlake na jeziku”. U razgovoru za 24sedam ona je otvoreno govorila o temama koje poslednjih dana intrigiraju i šokiraju javnost. Na početku, ona se prisetila majke Divne u čast njenog rođendana.

– Za mene moja majka nikada neće biti pokojna, uopšte ne volim da koristim tu reč. Za mene je ona deo mog života i biće to zauvek, a danas je njen rođenedan – rekla je Jelena.

Pre nekoliko dana, njen suprug Duško Tošić proslavio je rođendan koji su porodično uveličali žurkom u jednom restoranu. Ona nam je otkrila kako se provela i šta je poklonila suprugu za rođendan.

– Prvo sam ceo dan bila ovde na snimanju, pa sam malo kasnila nažalost, ali sam stigla na deo kada je bila torta. Atina, Nika i kompletna porodica je bila na okupu, bilo je lepo. Bila sam malo umorna, a on je bio jako srećan. Nije ništa konkretno dobio od mene, ali sam ćerkama dala novac, da tati kupe specijalne poklone – kaže Karleuša i dodaje:

– Jedna je kupila parfem, a druga neke kremice za muškarce pa smo to spakovali u dva poklona. Nista specijalno, ali lepo i finkcionalno.

Jelena je proteklih dana opet bila svetska tema jer je najpoznatijoj starleti na svetu, Kim Kardašijan opet bila inspiracija kada je moda u pitanju. No, osim Kim, pop divu je javno pohvalila i popilarna hip.hop umetnica Lili Kim, koja je istakla da je počastvovana zbog jednog vida saradnje sa srpskom zvezdom.

– Lil’Kim je neko ko jako dugo prati moj rad i baš se pohvalno izražava, ona je velika i legendarna hiphoperka, tako da je stvarno divno kada ona napiše jedno saopštenje da je počastvovana. Ona je uradila kolaboraciju sa jednim brendom čije sam ja zaštitno lice i kada je videla mene u toj garderobi to joj je mnogo značilo i napisala je da se poistovećuje sa mnom – kaže nam Jelena.

Pročitajte još

– To su svetske zvezde koje nažalost zbog Instagrama misle da se ja bavim modom. Oni ne znaju da se ja bavim muzikom, tako da je vreme da kad ovaj kovid prođe da im na neki način pokažem šta sam ja zapravo, da nisam samo modna ikona, već neko ko 25 godina pomera granice u muzičkoj industriji – kaže nam ona.

Kakvu saradnju joj je predložila jedna svetska hip-hop umetnica pogledajte u videu na kraju teksta.

Dotakli smo se i teme koja je poslednjih dana šokirala javnost, priznanje glumica Milene Radulović i Ive Ilinčić da ih je učitelj Mika Aleksić zlostavljao. Karleuša je sada javno pružila podršku mladim glumicama, ali i svim ženama koje su doživele bilo kakav vid nasilja.

– Mislim da ne postoji žena na planeti koja na ovaj ili onaj način nije doživela tu vrstu seksističkog maltretiranja ili barem neki mali oblik toga, jednostavno takva su pravila igre. Doživela sam to milion puta i zato mogu da poručim glumicama i svim devojkama koje su se ohrabrile da konačno kažu, da sam ponosna na njih i njihovu hrabrost – otkrila je JK.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi