Zorica Marković oštro osudila Miku Aleksića: Ako je kriv - odmah doživotna, pa neka tamo čami i razmišlja šta je uradio!

26.01.2021

08:44 >> 01:09

0

Kao žena i majka, pevačica je oštro osudila čuvenog učitelja i vlasnika škole glume, a onda se i prisetila kako je ona odreagovala pošto je njen sin dož

Zorica Marković oštro osudila Miku Aleksića: Ako je kriv - odmah doživotna, pa neka tamo čami i razmišlja šta je uradio!
Copyright Zorica Marković ATAImages/Antonio Ahel

Zorica Marković na listi je brojnih poznatih ličnosti koje su pružile punu podršku Mileni Radulović, mladoj glumici koja je istupila hrabro i javno optužila učitelja i vlasnika poznate škole glume, Miroslava Miku Aleksića, za silovanje. Pevačica je „Srbiji Danas” ispičala i kako je ona odreagovala pošto je njen sin još u vrtiću „doživeo scenu”, kada ga je vaspitačica istukla jer se uneredio sa četiri godine, pa zatim napomenula da „joj niko kao roditelju ne bi zabranio pristup školi”, kao što se navodilo da je bio slučaj sa roditeljima Mikinih učenika glume.

Pročitajte još:

– Bio bi prebijen, da sam ja u pitanju. Ja sam šokirana da to toliko godina traje, prosto ne mogu da verujem. Šokirana sam, to je za svaku osudu – počela je Zorica: Verovarno postoji neki razlog ćutanja. Zašto ćutati? Nikad se ne smeti ćutati i trpeti! Nema blama, nema srama! Taj ko radi takve stvari i bolestan je i poremećen, pričam generalno, ne mislim sada na Miku konkretno, nego generalno, odmah mora biti osuđen, jer ne sme se ćutati prvenstveno da bi se neko drugi poštedeo i kako bismo sprečili da se dogodi nova tragedija i nova žrtva!

– Sad je drugo vreme. Nekada su žene morale da ćute, jer nisu imale gde, a sada kada žene imaju apsolutnu slobodu, meni to nikako nije jasno! Ja sam toliko godina u ovom poslu. Ja bih ga gađala nogom, ma nema tu straha, istog momenta kada bi mi prišao, borila bih se iz sve snage, naravno, ne mislim ma Milenu, pričam generalno! – nastavila je pevačica, a zatim se i osvrnula na detalj iz prošlosti.

– Moje dete je imalo scenu, u vrtiću – prisećala se ona, objašnjavajući da se četvorogodišnje dete uneredilo, pa dobilo batine od vaspitačice: Ja sam uletela tamo i napravila haos! Ja sam svoje sinove odgajila sama, znala sam svaku gestikulaciju, pokret i rekao mi je šta se dogodilo i odmah sam reagovala. Ali to je vrtić, a ovo je ozbiljna škola glume i ti stari snimci su tu tolike godine, kako vređa učenike, a da niko ništa nije uradio! Ma, ne može meni niko da zabrani pristup školi. Negde sam videla da nije dozvoljavao roditeljima da dolaze, pa za šta služe roditeljski sastanci, odeljensko veće? Na šta to liči? – pitala se.

– Ja kao žena i majka snažno osuđujem! Sud će se baviti time, ako je čovek kriv odmah doživotna i doviđenja! Pa neka tamo čami i razmišlja šta je uradio! Istraga je u toku, ja verujem Mileni i svaka joj čast, rekla je i povukla ostale da kažu šta im se dogodilo! Ljudima mora da proradi svest, to je najbitnije, a to se nikako neće postići ćutanjem! Svaka čast Mileni i nema ćutanja! – zaključila je pevačica.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike