Prva fotografija Emininog bivšeg muža s novom devojkom: Ime joj je Melis, mlađa je od Mustafe dve decenije i ima sina! (FOTO)

26.01.2021

18:57 >> 18:56

0

Par je, inače, upecan zajedo još u maju 2019. godine - turski mediji su u tom trenutku gotovo bez prestanka pisali o tome kako se drže za ruke

Prva fotografija Emininog bivšeg muža s novom devojkom: Ime joj je Melis, mlađa je od Mustafe dve decenije i ima sina! (FOTO)
Copyright Mustafa Sandal Instagram screenshot

Pevač i bivši suprug Emine Jahović, Mustafa Sandal, već neko vreme uživa u romansi sa Melis Sutšurup. Navodno, pored nje je ponašao ljubavnu sreću posle razvoda od pevačice, sa kojom je u braku dobio dva sina, Jamana i Javuza.

Sada, mnoge je iznenadio pošto je po prvi put objavio njihovu zajedničku fotografiju na društvenoj meži instagram.

Melis i Mustafa po prvi put u javnosti uhvaćeni su zajedno 2019, u maju. Turski mediji gotovo bez prestanka pisali su o pevaču i njegovoj novoj devojci, s kojom se držao za ruke. Ti snimci i fotografije preplavile su sve! Kako se dalje navodi, Melis je dve decenije mlađa od poznatog pevača, vlasnica je jednog modnog butika u Istanbulu i preduzetnica, prenosi „Blic”. Iz prethodnog braka, Melis ima sina.

Na fotografiji, naslonila je glavu na njegovo rame, a on je „razvukao” širok osmeh i poručio:

– Sve dok ovako uvek izgledaš.

– Mustafa i ja smo samo prijatelji. Više mi nije muž, pa me ne pogađa sa kim je uslikan – rekla je, sa druge strabe, Emina Jahović 2019, nakon što je njen bivši suprug prvi put viđen sa novom izabranicom.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike