Severinu tužila učiteljica sina Aleksandra: Traži odštetu od 9.200 evra!

27.01.2021

11:31 >> 12:53

0

Autor: N. Lisinac

U Palati pravde u Zagrebu održaće se pripremno ročište, na kom pevačica i nastavnica ne moraju da se pojave

Severinu tužila učiteljica sina Aleksandra: Traži odštetu od 9.200 evra!
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Hrvatska pevačica Severina u četvrtak, 28. decembra, ima zakazano novo ročište u zagrebačkom Opšinskom građanskom sudu. Naime, pop pevačicu je tužila učiteljica njenog sina Aleksandra, a tužba je podignuta u aprilu prošle godine zbog navodnog  incidenta u školi u oktobru 2019. godine.

Učiteljica njenog sina Aleksandra, navodno, traži odštetu u visini od 9.200 evra, piše 24sata.hr. Severina se nije pojavila na poslednja dva ročišta koja je u sporu protiv nje, takođe u Palati pravde, pokrenula sudija Lucija Lasić.

Podsetimo, sudija je pevačicu tužila u februaru prošle godine zbog povrede prava ličnosti i zatražila naknadu štete od 2.600 evra. Severina je nakon incidenta u školi u oktobru 2019. godine izjavila:

Pročitajte još

– Ne znam zašto se čudim šta se ovo događa i svom psihičkom silovanju od strane oca i institucija kad u ovoj zemlji ni žene ni devojčice nemaju sudsku zaštitu i podršku za fizičko silovanje. Slično silovanje sam i sama prošla na Županijskom sudu u Splitu, i to u sudskom postupku pokušaja oduzimanja eteta kod sudije Lucije Lasić – rekla je ona tada.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike