Porodica Bojana Leksingtona je preživela rat, a otac mu je završio u kolicima: On je bio ključna figura u mom odrastanju

27.01.2021

11:56

0

Kako će se uskoro navršiti tri godine otkako mu je tata preminuo, pevač je istakao da tuga za njim i dalje ne jenjava

Porodica Bojana Leksingtona je preživela rat, a otac mu je završio u kolicima: On je bio ključna figura u mom odrastanju
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Bojan Vasković bio je mnogo vezan za oca, koji je pre skoro tri godine preminuo, nakon što je dve i po decenije bio u invalidskim kolicima.

Porodica frontmena Leksington benda preživela je rat u Sarajevu, a kako je i ranije pričao, njegov tata je zbog toga bio zdravstveno oštećen. Kada je umro, pevača je to mnogo slomilo, jer je bio vezan za oca, a iako je od tada prošlo neko vreme, tuga za njim ne jenjava.

– Bili smo vezani zaista mnogo i mislim da je otac ključna figura u odrastanju muškog deteta. Naravno, i on i majka su zajedno nas podizali, ali konkretno sam bio vezan za njega, s obzirom na to da su me zanimale slične stvari koje su zanimale i njega. On mi je tu bio maksimalna podrška, imao je neku divnu energiju i to ne mogu da zaboravim. Sve ovo što sam ja danas, možda najvećim delom je njegova uloga i uloga majke – ispričao je Bojan za “Premijeru”.

Ipak, kada je i sam postao otac, okrenuo se više svojoj porodici, tačnije naslednicima Anđelini i Mihajlu i ništa mu ne pada teško.

– Nekako, svakodnevica se svakako promeni, ali u svemu tome čovek uživa. I ta ljubav koju deca nadomeste, ma koliko bilo teško kada su deca mala – ima tu i nespavanja i svega… Ipak, deca sve to nadomeste i, nekako, brzo porastu – kaže Vasković.

Prošle godine nije imao nastupe, pa je i uživao više sa suprugom Aleksandrom i decom, a za svoju lepšu polovinu istakao je da mu je najveća podrška. Međutim, Bojan je sada otkrio na šta nagovara Aleksandru.

– Ona je jako talentovana i već godinama joj pričam: “Mogla bi malo da radiš na tome, da se čisto usudiš da kreneš“. Izuzetno verujem u njen talenat i kad god mi otpeva nešto ja se naježim – naglasio je pevač.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike