Prve Rastine fotografije po izlasku iz pritvora: Reper u crnom od glave do pete, jedan detalj svima privukao pažnju! (FOTO)

27.01.2021

16:19 >> 18:47

0

Prvi osnovni sud je danas ukinuo pritvor Stefanu Đuriću, koji je sa još jednim licem uhapšen u centru Beograda pre četri meseca

Prve Rastine fotografije po izlasku iz pritvora: Reper u crnom od glave do pete, jedan detalj svima privukao pažnju! (FOTO)
Copyright Stefan Đurić Rasta ATAImages/Antonio Ahel

Prvi osnovni sud u Beogradu ukinuo je danas pritvor Stefanu Đuriću Rasti. Reperu je, podsetimo, na teret stavljeno nedozvoljeno držanje skanka i kokaina za ličnu upotrebu, zbog čega je bio uhapšen u centru Beograda sa još jednom osobom.

Tokom popodneva danas, 27. januara, bili su pušteni iz Okružnog zatvora u Beogradu gde su u pritvoru proveli skoro četiri meseca, od hapšenja u oktobru prošle godine.

Pritvor im je ukinuo sudija za prethodni postupak Prvog osnovnog suda u Beogradu, rekla je za Tanjug portparolka suda Bojana Stanković.

Reper je izašao noseći stvari u velikim crnim kesama i bio je obučen takođe u crno, od glave do pete. Na licu je nosio zaštitnu masku sve vreme, od kapije gde je isprva ugledan, pa sve do vozila.

Stefan Đurić Rasta ATAImages/Antonio Ahel

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike