Tokom rehabilitacije zbog narkotika samo ga je Džej posetio: Aca Lukas ispričao detalje iz bolnice u Švajcarskoj

29.01.2021

09:19

0

Pevač se prisetio pokojnog prijatelja i kolege Ramadanovskog, priznajući da nikada neće zaboraviti ovaj njegov gest

Tokom rehabilitacije zbog narkotika samo ga je Džej posetio: Aca Lukas ispričao detalje iz bolnice u Švajcarskoj
Aca Lukas i Džej Ramadanovski - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

O životu Ace Lukasa uskoro bi trebalo da se snima film, čiji je scenario preuzeo Vanja Bulić, a verovatno da bi još jedan događaj iz proteklih decenija mogao da se nađe u igri.

Pevač je govorio o nedavnom događaju kada ga je policija u pijanom stanju uhvatila za volanom, a zatim se prisetio i nekih drugih detalja iz života. On je nekoliko puta govorio o svojim porocima, a sada je otkrio kako je izgledalo njegovo odvikavanje od narkotika, kao i da ga je jedino Džej Ramdanovski posetio u bolnici tom prilikom.

– Posle toliko godina u zemlji Srbiji uhvatili su nekog ko je vozio pijan. Napravio sam grešku, seo sam u auto pod dejstvom alkohola. Uzeta mi je dozvola na sedam meseci i 14 bodova i kazna od 60.000 – rekao je Lukas na samom početku, a zatim ispričao da nikada nije imao pre problema sa policijom.

– Ja nikada nisam imao problema sa policijom, ja noću stalno negde zujim, nisam imao prekršaje. Desilo se, nije niko bio nekorektan, sve je prošlo normalno – priznao je Lukas.

Kada je počeo da se priseća svog velikog prijatelja, pokojnog Džeja, ponovo je izneo šokantne detalje.

Aca Lukas ATAimages/Antonio Ahel

– Nikad neću zaboraviti momenat kad je Džej prvi put došao i pitao me da li znam da li da sviram neku njegovu pesmu. Strašno je velika stvar u mom životu kad ti neko takav dođe i ti se sećaš tog detalja – rekao je Lukas i dodao:

pročitajte još

– Bio sam na rehabilitaciji, na odvikavanju u Švajcarskoj, a jedino je došao Džej da me poseti. Došao je i ja to nikada neću zaboraviti. To je klinika koja je jako skupa. On me je posetio, ja sam njega mnogo voleo, voleo je i on mene. Pamtiću njegov duh, šmekersko ponašanje, bio je pravi beogradski mangup i pesme njegove ću pamtiti – priznao je Lukas u emisiji “Šok Tok”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike