Lepa Brena je dobila ponudu da igra u "Boljem životu", ali je imala veliki razlog da odbije ulogu!

29.01.2021

10:50

0

Najpopularnija pevačica u Jugoslaviji osamdesetih godina, mogla je da se nađe u ulozi Nine Andrejević, koju je kasnije odigrala Snežana Savić

Lepa Brena je dobila ponudu da igra u "Boljem životu", ali je imala veliki razlog da odbije ulogu!
Copyright Lepa Brena, ATAimages/Antonio Ahel

Lepa Brena osamdesetih godina postala je velika jugoslovenska zvezda, pa se našla i u filmu “Tesna koža”, a zatim i u “Hajde da se volimo” koji je pratio i njen istoimeni album. Ipak, malo je poznato da je popularna pevačica tih godina prvobitno dobila ponudu za ulogu Nine Andrejević u kultnoj seriji “Bolji život”.

Međutim, Brena ipak nije mogla da prihvati ulogu Nine zbog zakazanih turneja, koje je imala nakon filma “Hajde da se volimo”. Tako se umesto nje pojavila Snežana Savić.

Youtube printscreen

– To je bilo veoma davno i više se ne sećam ko me je sve zvao. Nisam imala vremena da radim serije, pošto snimanje može da traje i dve godine, već samo filmove. Tada sam bila preokupirana nastupima i turnejom širom bivše Jugoslavije i sveta. Snežana Savić je veliki profesionalac i maestralno je odigrala ulogu, što ja sigurno ne bih umela – rekla je za medije Brena jednom prilikom povodom neostvarenog angažmana u “Boljem životu”.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike