Voditelj izbacio Maju Nikolić iz emisije, a nakon 10 godina se pojavila u njegovom studiju: On je usred emisije uzeo u naručje (VIDEO)

29.01.2021

11:30 >> 14:06

0

Voditelj emisije Zvezde Granda vikend specijal i pevačica su napravili pravu zabavu za milionski auditorijum

Voditelj izbacio Maju Nikolić iz emisije, a nakon 10 godina se pojavila u njegovom studiju: On je usred emisije uzeo u naručje (VIDEO)
Copyright Maja Nikolić ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Maja Nikolić i voditelj Siniša Medić već deset godina nisu u korektnim odnosima, a snimanje emisije „Zvezde Granda vikend specijal”, čiji je domaćin Medić je bio povod da se njih dvoje ponovo sretnu oči u oči.

Iako niko nije mogao da pretpostavi kako će se odvijati komunikacija između njih dvoje, Maja je imala veoma vrcav pristup na koji je voditelj pristao, te su zajedno napravili pravu zabavu u studiju.

Maja je otkrila i pravi razlog zbog kojeg njih dvoje ne razgovaraju i istaka da je do svađe došlo zbog kašnjenja u dogovoreno gostovanje na televiziji čije je lice Medić tada bio, kada ju je on izbacio iz emisije.

– Dok je Siniša radio na drugoj televiziji ja sam jurila kolima da stignem, jer sam kasnila i udarila sam autom u zgradu te televizije i auto ogrebala skroz. Ja ulazim u zgradu, a on mi kaze da ne mogu u emisiju, jer sam zakasila i nije me pustio unutra! Od tada ne razgovaramo – objasnila je jednom prilikom pevačica.

Čini se da su Maja i Medić sklopili primirje, a voditelj je u jednom momentu najavio pevačicin nastup, a onda su i zaigrali. Kako ih je ponela atmosfera, voditelj je podigao pevačicu i počeo da je vrti u krug.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike