Sada je i zvanično! Pevačica potvrdila da je u vezi sa Nikolom Rađenom: Volimo se i lepo nam je

29.01.2021

13:20 >> 15:03

0

Autor: D. Božović

Milica Ristić je potvrdila nagađanja da su ona i bivši suprug Ane Kokić zajedno, a ovom prilikom je istakla da su romansu otpočeli tek pošto se igrač Crv

Sada je i zvanično! Pevačica potvrdila da je u vezi sa Nikolom Rađenom: Volimo se i lepo nam je
Copyright Antonio Ahel/ATAImages/Printscreen/Instagram/Milica Ristic

Danima unazad se spekuliše o vezi Nikole Rađena, bivšeg supruga Ane Kokić i pevačice Milice Ristić. Sada je Milica rešila da stane na put nagađanjima, te je i zvanično potvrdila da je uplovila u ljubavnu romansu sa bivšim suprugom njene koleginice.

Milica je priznala da je sa igračem Crvene Zvezde u vezi već nekoliko meseci, kao i to da je njihova veza poslednjih meseci postala veoma ozbiljna i da se vole.

– Važno mi je da ljudi znaju da Nikola i ja nismo bili u vezi dok je bio u braku, ni tokom njegovog razvoda. U ozbiljnoj vezi smo tek poslednja tri meseca. Volimo se i lepo nam je – rekla je Milica i otkrila da je Rađena upoznala s porodicom.

Lepo su ga prihvatili – rekla je pevačica za Informer.

Milica je otkrila da još uvek nije upoznala Nikolinu bivšu suprugu.

– Nije me još upoznao sa Anom Kokić. Sretala sam Anu na nastupima, ali nas dve se ne poznajemo – rekla je atraktivna crnka.

Podsetimo, pre nekoliko dana Rađen i Ana Kokić su proslavili rođendan svojih naslednica i pokazali da njih dvoje odlično funkcionišu i nakon okončanja braka.

Pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike