Stigao je trejler za poslednju sezonu Kardašijanovih: Suze, špijuniranje i ljubavni rasplet! (VIDEO)

29.01.2021

14:25

0

Planetarno popularna porodica oprostiće se od publike poslednjim epizodama, koje će početi da se emituju 28. marta

Stigao je trejler za poslednju sezonu Kardašijanovih: Suze, špijuniranje i ljubavni rasplet! (VIDEO)
Copyright NBCUniversal Internatinal – E! Entertainment

Porodica Kardašijan snimila je poslednju, 20. sezonu, svog rijalitija, kojom će se oprostiti od gledalaca, a koju će publika moći da gleda svake nedelje od 28. marta na E! kanalu.

U najnovijoj sezoni Kim špijunira Korti i Skota Disika, koji su zajedno zaspali, i to prepričava svojim sestrama. A nakon što se Kris Džener rasplakala dok je govorila filmskoj ekipi da se serija bliži kraju, poznata mama-menadžerka pomalo počinje da se kaje oko te odluke i pita se da li je ispravno odlučila. U poslednjoj sezoni videće se i da li su se Kloi i NBA igrač Tristan Tompson definitivno pomirili i da li planiraju drugo dete.

NBCUniversal Internatinal – E! Entertainment

Podsetimo, serija o Kardašjian-Džener porodici, “Keeping Up With the Kardashians”, prvi put je prikazana 14. oktobra 2007. na kanalu E! u SAD-u. Posle 14 godina članovi porodica su postali planetarno popularni, a zbog velikog interesovanja javnosti, snimljeno je čak 12 “spin-off” serija sa njenim likovima.

Kim Kardašijan je objavila 9. januara video sa poslednjeg snimanja popularnog rijalitija na svom Instagram profilu, te pokazala kako se oprostila od ekipe koja je radila na projektu koji je proslavio njenu porodicu, a bilo je i suza.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike