Sanja Marinković o razvodu: Psihoterapija je najbolji lek za svaki emocionalni bol

30.01.2021

08:45 >> 09:25

0

Autor: D. Božović

Voditeljka je okončala brak sa supruguom nakon devet godina, a kako kaže, razlog za to je što su se emocije i ljubav ugasile

Sanja Marinković o razvodu: Psihoterapija je najbolji lek za svaki emocionalni bol
Copyright Sanja Marinković ATAImages/Antonio Ahel

Voditeljka i autorka emisije „Magazin In” Sanja Marinković je odlučila da se razvede od svog dugogodišnjeg partnera Aleksandra Uhrina sa kojim je bila devet godina u braku, a iz njihove ljubavi rodio se sin Strahinja.

Naime, Sanja i Aleksandar su se venčali 2011. godine, a potom zvanično brak okončali 6. januara, kada je voditeljki od advokata na Badnje veče stigla poruka da je zvanično razvedena.

– Poruka od advokata mi je stigla na Badnje veče, dok sam bila sa drugaricama i našom decom u Dubaiju. Pisalo je: „Čestitam, sada ste zvanično razvedeni”. Odavno smo odlučili da se rastanemo kad nam je postalo jasno da je ljubav počela da bledi, da su nestale želje za pažnjom i poljupcima – rekla je Sanja i dodala da su se razveli kao bračni partneri.

ATAImages/ Antonio Ahel

– Rastali smo se kao bračni partneri, ali ne kao prijatelji i Strahinjini roditelji – rekla je Sanja za magazin Hello.

Marinkovićeva ističe i da se u teškim trenucima obratila stručnjaku kako bi lakše prebrodila razvod.

– Psihoterapija je najbolji lek za svaki emocionalni bol, svaku nedoumicu, nesigurnost i razdor u srcu i duši. Meni je posao uvek bio terapija u teškim životnim trenucima, ali se dešavalo i da plačem sve do ulaska u studio – objasnila je Sanja.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike