Megan Foks se verila? Na ruci poznate glumice zasijao veliki dijamantski prsten (FOTO)

30.01.2021

13:24 >> 13:41

0

Američka glumica je prošetala ulicama Njujorka sa ogromnim prstenom na ruci, a mnogi su pomislili da ju je njen dečko Mašin Gan Keli verio

Megan Foks se verila? Na ruci poznate glumice zasijao veliki dijamantski prsten (FOTO)
Copyright Printscreen Instagram/meganfox

Američka glumica Megan Foks već nekoliko meseci uživa u vezi sa reperom Mašinom Gan Kelijem. Da je njihova ljubav jaka i prava, pokazuje to i da je Megan jednu od tetovaža na svom telu posvetila baš njemu.

Ovaj ljubavni par je uslikan dok je šetao ulicama Njujorka, a tom prilikom je Megan nosila ogroman prsten na  „domalom” prstu, što je mnoge navelo na pomisao da je Mašin verio glumicu.

Naime, Foksova je uslikana dok je užurbano izlazila iz automobila, a tom prilikom je nosila dijamantski prsten na prstu na kom se inače nosi upravo verenički.

Profimedia

– Da li su oni vereni? – upitali su fanovi.

Megan je ovom prilikom nosila crni kaput od prevrnute kože, crne farmerke i kožne čizme na štiklu, dok je na glavi nosila rajf sa roze “mačjim ušima” na glavi, a ogroman dijamantski prsten je nešto što je svima zapalo za oko.

Podsetimo, Mašin Gan Keli nedavno je otkrio da je započeo terapiju za lečenje od zavisnosti droga i prisetio se upotrebe opijata u prošlosti i toga kako mu je devojka Megan pomogla da krene u boljem smeru u životu.

Pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike