Dara Bubamara u Fotošopu prepolovila butinu, a onda se našla na meti osuda svojih pratilaca (FOTO)

31.01.2021

13:55 >> 23:46

0

Pevačicini pratioci smatraju da je Dara preterala u sređivanju fotografije zbog čega su je iskritikovali

Dara Bubamara u Fotošopu prepolovila butinu, a onda se našla na meti osuda svojih pratilaca (FOTO)
Copyright M. M./ATAImages

Popularna pevačica Dara Bubamara neretko svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram iznenadi nekom novom provokativnom fotkom, a poslednja u nizu je izazvala lavinu komentara. Naime, Dara i njen 22 godine mlađi dečko Toni maksimalno uživaju u ljubavi i romantičnom odmoru u Dubaiju, što bi se reklo, žive život punim plućima.

Dara je na svom Instagram profilu objavila provokativnu fotografiju u jednodelnom žutom kupaćem kostimu a njen preplanuo ten i vitka figura su došli do izražaja. Dok je pevačica pokušavala da održi ravnotežu na surf dasci, u prvom planu su bile njene zategnute butine i taman ten.

Međutim, zbog ove Darine fotke je nastao pravi haos na Tviteru, a mnogi korisnici ove društvene mreže su iskritikovali pevačicu jer se kako kažu, loše isfotošopirala i prepolovina butinu.

– Ova obrada slike u jako lošoj aplikaciji, jako malo košta – napisao je jedan tviteraš, a onda su se nizali komentari:

– Ove ćevapčiće (prste) ne bi sredilo ni 100 fotošopova, Sad je stvarno preterala – bili su samo neki od negativnih komentara.

Podsetimo, Bubamara na Instagramu osim provokativnih fotografija u kupaćim kostimima koje tradicionalno objavljuje sa odmora, često sa pratiocima podeli i po delić atmosfere sa luksuznih i egzotičnih destinacija koje je posetila.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike