Sanja Marinković: Slobodna sam žena, a da li je to za „bravo"?

31.01.2021

06:31 >> 06:43

0

Voditeljka se usred emisije na trenutak dotakla svog razvoda od Aleksandra Uhrina, u razgovoru sa pevačicom Verom Matović

Sanja Marinković: Slobodna sam žena, a da li je to za „bravo"?
Copyright Sanja Marinković Printscreen ,,Generalka"

Pošto je upitala svoje goste u emisiji „Magazin In” kakvu ženu muškarac želi nakon napornog dana kada dođe kući, Sanja Marinković se u kratkom razgovoru sa pevačicom Verom Matović na trenutak doatka svog razvoda. Voditeljka i Aleksandar Uhrin stavili su tačku na brak sklopljen 2011. Kako je ispričala domaćim medijima, na Badnje veče, 6. januara, stigla joj je poruka od advokata da je zvanično razvedena.

Pročitajte još:

– Najviše bi voleo da ga ne pita gde je bio, šta je radio. Ako to bude počela da pita, onda je tu ljubomora – rekla je pevačica, na šta se Sanja nadovezala.

– Gde si do sad, ja skuvala ovaj ručak, a on se ohladio. Ja ne kuvam, ja to imitiram druge. Ja živim drugačije, pritom slobodna sam žena – našalila se bila na svoj račun.

– Slobodna žena. Bravo – nasmejala se tada Vera.

– Da li je to za „bravo?”, upitala ju je Sanja.

– Ako ti to tako želiš, ako se lepo osećaš – nastavila je pevačica.

Inače, da su se rastali samo kao bračni partneri, ali ne i kao prijatelji i Strahinjini roditelji, dokazuju njena lepa sećanja na zajednički provedeno vreme.

– Jedan od najkorisnijih saveta koje sam dobila je da žena ne treba u braku da zaboravi sebe, da se odrekne svojih trenutaka radosti i uživanja i da zbog porodice zanemari prijatelje. Od kada se Strahinja rodio, Aleksandar i ja smo delili roditeljske obaveze, ali nikada nismo zapostavljali društveni život – rekla je za „Hello” Sanja: On je insistirao na privatnosti, a ja sam obećala da ću cenu svog posla plaćati samo ja, a ne i moja porodica. Zbog toga smo se retko pojavljivali zajedno na javnim događajima, bilo je vrlo malo naših fotografija u medijima i na društvenim mrežama. Putovanja su nam bila porodična mera sreće. U avgustu 2019. godine smo bili na letovanju u Zanzibaru. U telefonu i na polici kod kuće čuvam zajedničke trenutke radosti. Tu intimu nikada ne bih delila sa nepoznatima, jer osećam veliko poštovanje prema privatnosti svoje porodice – dodala je.

– Svako ima pravo da na osnovu slika na društvenim mrežama prosuđuje da li je neko u braku ili ne, da li je voljen ili nevoljen, srećan ili tužan, a istina je samo u našem srcu, u našoj duši i porodičnom spomenaru – zaključila je Sanja.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike