Anastasija je kumovala ljubavi Bogdane i Veljka: Pogledajte kako je sve počelo! (FOTO)

31.01.2021

16:19 >> 16:15

0

Autor: D. Božović

Pevačica je, inače, još na venčanju svog brata priznala da ga je ona upoznala sa Bogdanom i da je presrećna što su se među njima rodile emocije

Anastasija je kumovala ljubavi Bogdane i Veljka: Pogledajte kako je sve počelo! (FOTO)
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Anastasija Ražnatović, koja je inače veoma aktivna na društvenim mrežama, ovoga puta je svoje pratioce obradovala snimkom koji je nastao pre tri godine. Tada, upoznala je sadašnju snaju Bogdanu Ražnatović, sa kojim je napravila video za uspomenu, na jednoj zabavi na kojoj je bila u njenom i društvu njene sestre Nataše.

Printscreen Instagram/raznatovicanastasija

Anastasija je, inače, na venčanju Bogdane i svog brata Veljka Ražnatovića priznala medijima da je ona bila ta koja ih je upoznala i spojila.

Njih dvoje danas uživaju u srećnom braku i dobili su naslednika Željka.

– Ja sam Bogdanu ugledala i prišla i rekla da je lepa i da mislim da je za mog brata ona super devojka. Ona mi je rekla da ga i ne poznaje, a ja sam rekla da ću ih upoznati. Bogdana je Veljka išikanirala, on je navikao da mu svaka pada pod noge. Stvarno sam kumovala, prvi put su se poljubili u ,,Hajatu” i nikad se nisu razdvojili. U crkvi sam plakala kao kiša, kada sam je videla u onoj venčanici, sve mi se razmazalo, to su suze radosnice, bila sam jako emotivna – ispričala je Anastasija koja je takoreći kumovala ljubavi svog brata, zbog čega je neizmerno srećna.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike