Stalone je s kućom „uzeo" i deo plaže! 13.241 kvadratni metar čistog luksuza u Palm Biču na Floridi: Komšije su mu rok zvezde!

31.01.2021

21:59 >> 22:19

0

Imanje je završeno 2014, a glumac i njegova supruga najnovije su zvezde u ovom kraju. Na listi su tik do Roda Stjuarta i Bon Džovija i uživaju u svojih 1,5 h

Stalone je s kućom „uzeo" i deo plaže! 13.241 kvadratni metar čistog luksuza u Palm Biču na Floridi: Komšije su mu rok zvezde!
Copyright Silvester Stalone Printscreen ,,The Tonight Show Starring Jimmy Fallon"

Silvester Stalone zvanično je otkupio za 35.375.000 dolara čist luksuz od 13.241 kvadratnih metara životnog prostora i 100 metara sopstvene peščane plaže, koja je na jezeru.

Pročitajte još:

Zajedno sa svojom suprugom Dženifer Fejvin najnovija je zvezda u kraju, pored brojnih televizijskih, ali i rok, poput Džona Bon Džovija i Roda Stjuarta.

Velelepno imanje je, pišu strani mediji, bilo završeno 2014. godine. Prostire se na 1,5 hektara uz 100 metara privatne plaže uz obalu jezera, koja sadrži i pristanište. Na imanju, nalazi se glavna dvospratnica, odvojena kuća za goste, ukupno sedam spavaćih soba, deset kupatila, bazenom i spa centrom, te pogledom koji obara sa nogu.

Inače, Stalone je devedesetih bio vlasnik vile u Biskajskom zalivu u Majamiju, te i ne čudi što je ponovo izabrao jednu s pogledom kao što je taj. Drugo luksuzno imanje, pak, ima na 40 milja izvan Palm Springsa, u komšiluku Kim i Kanjea Vesta, te Kajli Džener.

Međutim, pored nekretnine u kojoj se sad baškari, veruje se da će prethodnu dati na prodaju.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike