Stalone je s kućom „uzeo" i deo plaže! 13.241 kvadratni metar čistog luksuza u Palm Biču na Floridi: Komšije su mu rok zvezde!

31.01.2021 | 21:59 >> 22:19

Autor: Milica Gudžulić

Imanje je završeno 2014, a glumac i njegova supruga najnovije su zvezde u ovom kraju. Na listi su tik do Roda Stjuarta i Bon Džovija i uživaju u svojih 1,5 h

Copyright Silvester Stalone Printscreen ,,The Tonight Show Starring Jimmy Fallon"

Silvester Stalone zvanično je otkupio za 35.375.000 dolara čist luksuz od 13.241 kvadratnih metara životnog prostora i 100 metara sopstvene peščane plaže, koja je na jezeru.

Pročitajte još:

Zajedno sa svojom suprugom Dženifer Fejvin najnovija je zvezda u kraju, pored brojnih televizijskih, ali i rok, poput Džona Bon Džovija i Roda Stjuarta.

Velelepno imanje je, pišu strani mediji, bilo završeno 2014. godine. Prostire se na 1,5 hektara uz 100 metara privatne plaže uz obalu jezera, koja sadrži i pristanište. Na imanju, nalazi se glavna dvospratnica, odvojena kuća za goste, ukupno sedam spavaćih soba, deset kupatila, bazenom i spa centrom, te pogledom koji obara sa nogu.

Inače, Stalone je devedesetih bio vlasnik vile u Biskajskom zalivu u Majamiju, te i ne čudi što je ponovo izabrao jednu s pogledom kao što je taj. Drugo luksuzno imanje, pak, ima na 40 milja izvan Palm Springsa, u komšiluku Kim i Kanjea Vesta, te Kajli Džener. POGLEDAJ GALERIJU

Međutim, pored nekretnine u kojoj se sad baškari, veruje se da će prethodnu dati na prodaju.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam