Nikad do sad viđena fotografija Marine Gagić iz porodilišta: Nije ispuštala sina iz ruku! (FOTO)

01.02.2021

20:02 >> 20:28

0

Verenica pevača Darka Lazića porodila se krajem juna 2019, u ranim jutarnjim satima...

Nikad do sad viđena fotografija Marine Gagić iz porodilišta: Nije ispuštala sina iz ruku! (FOTO)
Copyright Marina Gagić i Darko Lazić ATAImahes/Antonio Ahel

Marina Gagić i Darko Lazić postali su roditelji malog Alekseja 24. juna 2019. godine u 7.15 sati ujutru. Pevač je s velikim ponosom sve obavestio o ovom radosnom događaju, tako što je putem Instagrama poručio:

– Draga naša familijo, naši kumovi, naši prijatelji, naši poznanici, danas u 7.15 je na ovaj svet došao nas mali anđeo, naš sin Aleksej. Tako da želimo ovu radosnu vest podelimo i sa vama, veliki pozdrav – uz fotografiju plavog medvedića, koji sedi na dečakovom imenu.

Lepa Marina prisetila se tog radosnog trenutka, pa putem svog profila pokazala fotografiju iz porodilišta, koju do sada nikad pre nije. Na fotografiji, mlada mama ljubi svog sina i ne ispušta ga iz ruku. Čim se rodio, Aleksej je postao prava zvezda porodice i sva pažnja bila je usmerena na njega.

Marina Gagić Instagram screenshot

– Hvala vam puno dragi moji, ništa manje od vas nisam ni očekivao. Što se tiče moje Marine, obožavam je, ona je moja golubica. Mislim da svi znaju koliko se volimo i koliko je meni stalo do nje. Danas nam je tri godine, a želim da je volim još narednih, pa najmanje 300 godina – rekao je „deToxicu” pevač.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike