Nataša DNK o krađi struje, novcu, estetskim korekcijama i zluradim komentarima na račun svog izgleda: Bila bih nesrećna po ceo dan...

01.02.2021

21:04

0

Glumica i voditeljka je, odgovarajući na pitanja kao gošća jedne emisije, otkrila stvari o sebi o kojima se u javnosti malo znalo

Nataša DNK o krađi struje, novcu, estetskim korekcijama i zluradim komentarima na račun svog izgleda: Bila bih nesrećna po ceo dan...
Copyright Nataša Aksentijević Printscreen „Generalka"

Nataša Aksentijević bez dlake na jeziku progovoila je o negativnim komentarima na račun svog izgleda, novcu, estetskim korekcijama, pa i mužu, pa u okviru „Blicovog poligrafa” istakla da je on „neviđeni car”, te da njeno mišljenje dele mnogi. Iskreno odgovarajući na pitanja, mnogo šta je otkrila o sebi, a da do sada nije baš bilo poznato javnosti.

Na primer, objasnila je kada joj je draže što ima višak kilograma:

– Ako me pitate ovako za krevet, onda više volim da sam mršava. Ako me pitate za kafanu, više volim da sam debela, jer mogu više da pojedem – „ispalila” je ona kao iz topa, a zatim se i dotakla zluradih komentara na račun svog izgleda.

Kako je istakla, ljudi i te kako imaju šta da kažu na tu temu, ali je to nimalo ne pogađa.

– Apsolutno da, ali me ne pogađa. Neki su se pitali da li imam muža, ljubavnika, jer se sa viškom kilograma podrazumeva da ne možeš da radiš u medijima, a onda kada su shvatili da sam se dovela sama, počeli su da me vređaju, dovedu mi stilistu koji mi donese male kapute, suknje, ja jedva dišem i budem nesrećna ceo dan.

Pročitate još:

Pijanstva iz mladosti se ne seća, niti u poslednje vreme uživa u kojoj čašici.

– Ne znam, jer ako sam se toliko napila, onda se ne sećam, imam crne rupe. Ja ne pijem već godinama, ja sam kao klinka „cirkala”. Više volim hranu. Alkohol – samo žestinu, volim burbone, rakiju, vina me ne interesuju.

Kada je „došao red” na estetske zahvate, naglasila je da je još davnih dana doradila samo donju usnu.

– Tačno, dobro, malo sam napumpala usta, još kada sam bila na akademiji. Donju usnu sam radila.

Ono što je posebno privuklo pažnju javnosti, bila je njena kratka ispovest o krađi struje.

– Struju? Da. Napravila sam kombinaciju da ne platim, pokazali su mi samo kako da „ukradem”, ali to nije vidljivo.

Što se tiče novca, u stanju je da ga potroši munjevitom brzinom!

– Vi meni ujutru date pare, ja sam odmah ostala bez njih – odgovorila je Nataša, koju, kako ističe, suprug zbog toga ume da opomene.

– Moj muž je neviđeni car. Ne pričam to samo ja, to kažu i one koje su bile sa njim pre mene. On je miran čovek, sa obe noge na zemlji, niko ne može da ga poremeti. Ja meljem, a on kaže: „Ljubavi, dođi da te poljubim”. Onda se svađamo oko kupovine, kada mi kaže da trošim pare.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike