Ćerka Hajdi Klum objavila fotografiju na kojoj se ljubi sa majkom u usta, ovime je sve zatekla!

02.02.2021

13:51 >> 13:50

0

Autor: D. Božović

Fotka Hajdi i Leni, na kojoj su majka i ćerka previše bliske je izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama

Ćerka Hajdi Klum objavila fotografiju na kojoj se ljubi sa majkom u usta, ovime je sve zatekla!
Copyright Profimedia

Svetslo poznata manekenka Hajdi Klum je u ljubavnoj vezi sa italijanskim biznismenom Flavijom Brijatoresom dobila ćerku Leni sa kojom je veoma bliska, a prema mišljenju mnogih fanova i previše prisna. Naime, Hajdina ćerka Leni je veoma aktivna na društvenim mrežama, a sada je objavila fotografiju na kojoj se ljubi sa majkom u usta, što je izazvalo lavinu komentara.

Naime, mnogi njihovi fanovi ovakvu prisnost smatraju neprimerenom i kažu da se takva vrsta poljubaca razmenjuje samo sa emotivnim partnerom.

– „Fuj, ovako se ne ljube majka i ćerka”, „U prvom trenutku sam pomislio da su u pitanju dve lezbijke”, „Užas, koliko je to preterano i neprimereno” – glasili su samo neki od komentara.

Printscreen Instagram/leniklum

Podsetimo, osim što se mnogo liče i što su veoma prisne, Leni je krenula i majčinim stopama. Počela je da snima sve više kampanja, a majka i ćerka su se nedavno našle i na naslovnici magazina „Vog”.

Hajdi Klum je majka četvoro dece, osim Leni, ona ima još troje dece, Henrija, Johana i Lou koje je dobila s pevačem Sealom, a sa kojim je bila od 2005. do 2014. godine u braku. Manekenka se ponovo upustila u ljubavne vode, te je rešila da se uda,  a od prošle godine u srećnom braku sa muzičarem Tomom Kaulicem iz iz popularnog tinejdžerskog benda „Tokio Hotel”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike