Nisam imala pojma da treba da joj se klanjam! Princeza Dajana je trenirala sa njom, a Vilijam i Hari bi im se rado pridružili (FOTO)

03.02.2021

06:31 >> 08:19

0

Dženi Rivet ističe da je nekadašnja princeza kod nje obožavala to što nije bila upoznata s protokolom...

Nisam imala pojma da treba da joj se klanjam! Princeza Dajana je trenirala sa njom, a Vilijam i Hari bi im se rado pridružili (FOTO)
Copyright Princeza Dajana Profimedia

Personalni trener nekadašnje princeze Dajane, Dženi Rivet, otkrila je stranim medijima da se rado seća vremena koje je provela sa njom. Sinovi Hari i Vilijam, rado bi se pridružili mami dok je trenirala i, prema rečima nekadašnjeg trenera, njih troje krasila je posebna povezanost. Dženi i Dajana, pak, počele su da vežbaju 1991, kada je princezu upoznala sa „hit fitnes programima” iz tog doba (step aerobik, vožnja rolerima, brzi hod koji je Spenserova obavljala u baštama palate).

Pročitajte još:

– Njeni dečaci bili su ceo njen svet. Svako malo bi nam se pridružili dok vežbamo. Malo bi joj to nekad išlo na živce, ali obožavali su se. A i umela je da im vrati. Uradila bi nešto zbog čega bi ih bilo sramota. Njen smisao za humor je bio nestvaran – prisećala se za „Dejli mejl” Dženi.

– Kod mene znam da je volela to što nisam bila upoznata s protokolom, pa nisam znala da treba da joj se klanjam (curtsy). To sam saznala tek četiri godine kasnije kad sam videla jednog od njenih prijatelja da to radi, a i njega sam ja trenirala, inače. Smejala mi se kad sam počela da se izvinjavam. „Zato te volim, Dženi, molim te nemoj to nikada da radiš”, rekla mi je.

Dajana je sa Dženi trenirala kada je prolazila kroz razvod, ali i muke koje sa sobom nosi bulimija.

– Hrabro mi je priznala sve, a i svetu, što se bulimije tiče. Stvarno je bilo strašno. Ali to je pomoglo mnogim ženama, posebno onim mlađim, da shvate šta je to stvarno – rekla je Dženi, koja je Dajani bila velika podrška u tom periodu, što se tiče zdravije ishrane, ali i izvesnih vežbi.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike