Nestrpljivo čeka šest po podne u Sarajevu: Tijana Dapčević je za rođendan, po tradiciji, spremila poklon i sebi i publici!

03.02.2021

08:15 >> 09:58

0

Slavljenica je za 24sedam otkrila kako će proslaviti divan dan”, ali se i prisetila starih dobrih vremena i anegdota sa rođendanskih slavlja

Nestrpljivo čeka šest po podne u Sarajevu: Tijana Dapčević je za rođendan, po tradiciji, spremila poklon i sebi i publici!
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Tijana Dapčević, jedna od naših najpoznatijih pop pevačica, danas proslavlja 45. rođendan. Tim povodom kontaktirali smo sa slavljenicom kako bismo otkrili njene želje, ali i saznali po čemu pamti prethodne rođendane. Tijana trenutno boravi u Sarajevu, gde i planira da obeleži ovaj datum, a kao poseban poklon, kako kaže za 24sedam, u 18 časova stižu nova pesma i spot, koji će u najavi biti pravi hit.

Kako planirate da provedete dan, da li očekujete neko iznenađenje u ponoć?

– Dan planiram da provedem družeći se sa svojim prijateljima u Sarajevu, gde se trenutno nalazim, a i nije mi prvi put da rođendan proslavljam baš u ovom gradu i baš sa ovim ljudima koji su mi kao porodica. Ne očekujem nikakvo spektakularno iznenađenje u ponoć, ali ćemo u 18 časova svi zajedno da „dočekamo” novi spot i novu pesmu koju, sad već tradicionalno, svake godine poklonim sebi i svojoj publici na svoj rođendan.

Neko čim uđe u petu deceniju kaže da ne voli da proslavlja rođendan. Kakvo je vaše mišljenje o tome i da li generalno obeležavate svoj divan dan?

– Volim svoj rođendan i smatram da rođendane treba obeležavati svake godine, bez obzira na to da li slaviš peti ili sto peti rođendan. Godine jesu samo brojke, ali svaki dan treba slaviti, a pogotovo kada je to dan tvog rođenja, jer to stvarno jeste divan dan, ako tako odabereš (smeh).

Tijana Dapčević ATAImages/Antonio Ahel

Da li možete da nam ispričate anegdotu sa nekog od vaših rođendanskih slavlja?

– Kad su mi prijatelji za moj četrdeseti rođendan napravili žurku iznenađenja, jer se tome uopšte nisam nadala – došla sam u Sarajevo poslovno i nisam planirala nikakvu žurku, a oni su se odjednom pojavili u majicama na kojima su bili ispisani stihovi mojih pesama i to se pretvorilo u žurku za pamćenje.

Da li volite da dobijate poklone i koji vam je najdraži iz detinjstva?

– Normalno, pa ko ne voli? (smeh) Ne sećam se najdražeg poklona iz detinjstva, ali znam da sam najdraži poklon u životu dobila za svoj 33. rođendan, kada sam rodila Vuka, dva dana posle rođendana.

Šta bi rekla mala Tijana ovoj velikoj i kako bi joj čestitala na postignutom uspehu?

– Maloj Tijani sam se ja već „obraćala” kraćim pismom u jednoj od svojih objava na Instagramu, ali ćemo duži tekst i odgovor na ovo pitanje ostaviti za knjigu koja uskoro treba da izađe i gde će se ovaj tekst svakako naći, ali znam da bi mala Tijana bila ponosna na mene veliku, baš zato što je nisam zaboravila, pošto sam od onih koji veruju da uvek treba čuvati i dete u sebi.

Prethodna godina nikome nije bila zlatna… Da li u ovoj imate neke planove, kako privatno, tako i poslovno?

– Prethodna godina nas je naučila onome što vrlo često zaboravljamo jureći sve svakodnevne obaveze, a to je da neke stvari u životu ne mogu da se isplaniraju unapred i da će uvek biti stvari na koje nećemo imati apsolutno nikakav uticaj. Dakle, planiram da ne planiram, nego radim onako kako se u tom trenutku osećam, a trenutno jedva čekam da svi čujete moju novu pesmu, pa ćemo onda da se družimo na koncertima, svirkama i drugim događajima.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike