Vlade Divac proslavlja 53. rođendan: Supruga se prisetila rituala koji je košarkaš imao pred svaku utakmicu

03.02.2021

15:23 >> 16:30

0

Autor: D. Božović

Supruga i ćerka našeg košarkaša uputile najlepše čestitke Divcu putem društvene mreže Instagram

Vlade Divac proslavlja 53. rođendan: Supruga se prisetila rituala koji je košarkaš imao pred svaku utakmicu
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Naš proslavljeni košarkaš, Vlade Divac, danas puni 53 godine. Supruga i ćerka našeg sportiste su ovim povodom napravile iznenađenje za Divca, te su slavljeniku putem društvene mreže Instagram uputile najlepše čestitke.

Naime, Vladova supruga Snežana prisetila se simboličnog rituala koji je Divac imao tokom svojih igračkih dana i još jednom pokazala koliko ih vezuju najlepše emocije kroz brak, koji traje već tri decenije.

– Dok je Vlade igrao utakmice, uvek bi podizao ruku prema meni tokom igre, da mi stavi do znanja da je svaki koš posvećen meni. To je činilo da još više cenim njegov posao i da se osećam još voljenije – istakla je Snežana Divac te čestitala rođendan suprugu:

– Srećan rođendan mom zgodnom suprugu sa srcem punim ljubavi, ne samo za mene i porodicu, već za toliko ljudi kojima je pomogao – napisala je ona.

Nisu izostale ni čestitke košarkaševe ćerke Petre:

– Srećan rođendan pravoj legendi! Naučio me je onome što sam danas, dao mi je mesta kao da sam njegova mini replika i toleriše sve ideje koje mi izlaze iz mozga! Znam da si mislio da će moja braća ići svuda sa tobom, ali umesto njih, to sam ja! Volim te zauvek i jedva čekam da vidim kuda idemo dalje! Zauvek ću biti ponosna na sve što radiš i želim da jednog dana postanem barem pola osoba kakva si ti! Voli te dado – poručila je Petra.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike