Dušica više ne krije koliko je zaljubljena! Osvanula i zajednička fotografija: Novog dečka uporedila sa Supermenom! (FOTO)

03.02.2021

22:05

0

Voditeljka je svoje emocije priznala javno i uz osmeh, što je i te kako obradovalo njene brojne poštovaoce

Dušica više ne krije koliko je zaljubljena! Osvanula i zajednička fotografija: Novog dečka uporedila sa Supermenom! (FOTO)
Copyright Dušica Jakovljević ATAImages/Antonio Ahel

Dušica Jakovljević progovoila je o svom emotivnom životu u okviru emisije „Magazin In”, baveći se u tom trenutku temom fatalnih muškaraca, te ko su baš takvi danas.

– Da ti se potpuno posveti, da se osetiš kao jedina žena na svetu – prokomentarisala je Dušica, pa na pitanje voditeljke Sanje Marinković da li takav u ovo vreme uopšte postoji – to kratko i kroz osmeh potvrdila.

– Znači, zaljubljena si? – upitala ju je tada.

– Jako – izjavila je Jakovljevićeva.

Na njenom Instagram profilu, pak, „osvanula” je fotografija s nepoznatim muškarcem kog je ona uporedila sa Supermenom. Ovaj njen potez lepo je opravdao idući „stori”, pun emocija. Sudeći po društvenim mrežama, poznata voditeljka i te kako uživa u novoj ljubavi.

– Bilo bi lepo kada bi ljudi na društvenim mrežama širili samo ljubav… Volite sebe, volite svoju decu i nađite svoje rame za popodnevnu dremku… U se i u svoje kljuse, važan je samo vaš mikrokosmos – napisala je u jednoj od objava ona, pa na neki način nagovestila da posebno ućiva u tome što je sve i dalje velika tajna.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike