Ne može niko da mi se obraća kao da sam klinka! Suzana Mančić o mladićima koji joj pišu na društvenim mrežama

04.02.2021

06:31 >> 06:34

0

Autor: D. Božović

Voditeljka i glumica svojim izgledom nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a sada je otkrila da joj se udvaraju i mlađi momci...

Ne može niko da mi se obraća kao da sam klinka! Suzana Mančić o mladićima koji joj pišu na društvenim mrežama
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pandemija koronavirusa je doprinela tome da se komunikacija i druženje tokom prethodnih meseci svedu na minimum, zato se voditeljka i glumica Suzana Mančić uredno prijavila za vikcinaciju, jer želi što pre da se vrati starom načinu života i da se viđa sa prijateljima. Istakla je da joj teško pada nošenje zaštitne maske i da veruje da će joj vakcina doneti zaštitu.

– Dosta mi je korone, jedva čekam da se vakcinišem. Ovakav život sa maskama i ograničenjima ne želim da imam. Verujem, kako da ne. Kao mala sam primala vakcine, kao i moja deca. Ako neko ne veruje u vakcine, ne mora da ih prima, ali nemoj mene da ograničava, da ja moram da nosim masku. Hoću da živim slobodno. To je moje Ustavom zagarantovano pravo – kaže Suzana i otkriva šta će prvo uraditi kada se stiša situacija sa koronom.

– Kad smo bili u totalnom „lokdaunu”, samo sam mislila kako da odem do frizera (smeh). Prvo što ću sad da uradim kad sve ovo prođe, jeste da ću ići na dijetu. Malo sam se ubucila. Joga, teretana i dijetica – dodala je ona.

Suzana Mančić ATAImages/Antonio Ahel

Glumica izgleda veoma mladoliko iako „gazi” sedmu deceniju, a kako je aktivna na društvenim mrežama, Mančićeva je otkrila da li joj se udvaraju mlađi muškarci i da li je dolazila u situaciju da nekoga mora da stavi na „blok listu”.

– Nisam se ja šetala po pisti u tangama, pa da me vidiš kako zaista izgledam (smeh). Mudro se oblačim, prikrivam sve nedostatke, ali mladost je mladost. Lepa sam ja, negovana, dobro se držim, ali ja imam dve ćerke i, kad ih pogledam, vidim da sa njima ne mogu nikako da se poredim. Ima tu svega i svačega, ali ja na to ne obraćam pažnju. Ako neko prekorači meru dobrog ukusa i vaspitanja, ja ga blokiram. Ne može niko da mi se obraća kao da sam klinka. Da se razumemo. „Poštovanje, gospođo Mančić, divni ste! Na to kažem hvala i to je u redu – ispričala je Suzana, a potom otkrila da li je izlazila sa mladićima koji su joj pisali putem društvenih mreža:

– Ne pada mi na pamet da izlazim na sastanke sa mladim i nepoznatim muškarcima. Imam dovoljno svojih prijatelja sa kojima se družim. Da ja izlazim sa nekim klincima? Nije Mančićka baš toliko blesava (smeh). Znam gde mi je mesto i ko mi pripada i po godinama i po svemu. Ja sam udata žena – rekla je „Kuriru” Suzana Mančić.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike