Brat Gagija i Đoleta Đoganija je već 30 godina na televiziji: Sad statira u popularnoj seriji! (FOTO)

04.02.2021

08:15 >> 12:47

0

Autor: D. Božović

On se takođe bavi javnim poslom, ali za razliku od braće, on se već dve i po decenije bavi statiranjem u serijama, filmovima...

Brat Gagija i Đoleta Đoganija je već 30 godina na televiziji: Sad statira u popularnoj seriji! (FOTO)
Copyright Dario Đogani Instagram screenshot

Porodica Đogani je već decenijama prisutna na domaćoj javnoj sceni, a zbog životne priče, privlače veliku pažnju javnosti. Braća Gagi i Đole Đogani harali su devedesetih godina muzičkom scenom, a njihove pesme su hitovi i dan-danas. Njihov rođeni brat Dario, međutim, opredelio se za sasvim drugačiji pravac – i on je prisutan u javnosti, ali kao statista u filmovima, serijama, reklamama i spotovima.

Dario je skoro tri decenije deo raznih televizijskih formata, te mu je to i postala profesija. O Đoganijevom privatnom životu se malo zna, ali ono što je poznato jeste da ima sina Adama, koji ima želju da se bavi glumom.

Dario je, inače, statirao u hit seriji „Crveni mesec”, pojavljivao se i u spotu svog brata Đoleta Đoganija i Mileta Kitića, za pesmu „Nema više cile-mile”, ali i u filmu „Ivkova slava”. Đogani je radio i na trenutno aktuelnoj seriji „Tajna Vinove loze”, gde se pojavljuje u ulozi konobara jednog restorana.

Dario Đogani Superstar TV screenshot

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike